Moje EJ9 się sprzedało , parę złotych odłożone , trzeba iść dalej. A więc jak w temacie kupię Hondę Civic VI gen 3D HB (inny rodzaj nadwozia mnie nie interesuje) EK4 czyli 1,6 VTi b16a2 blablabla wiadomo o co chodzi. Moje wymagania :
* EK4 (nie interesują mnie auta swapowane , ani zadne inne)
* Stan techniczny bardzo dobry (wszystko dziala silnik w jak najlepszym stanie zawieszenie itd - wiadomo jakies *******ki do zrobienia czasem sa ale nic powaznego , bez zostawiania chmury dymu falujacych obrotów stuków w silniku czy ściągania na lewo i prawo)
* Blacha w możliwie najlepszym stanie (bezwypadek bylby ekstra ale wiem jaka jest sytuacja i wiadomo ze jakies stluczki sie zdarzaja , nie moze byc jednak obita z kazdej strony , podluznice nie ruszane , lakier w dobrym stanie , najlepiej bez rdzy i zeby nie bylo ze kazdy element porysowany i nadaje sie do malowania - auto musi byc ladne , bede mial do dyspozycji profesjonalny miernik lakieru wiec przystanki autobusowe i tak wyjda na jaw - nie chce sie denerwowac jadac przez pol kraju na marne)
* Preferowane kolory to supersonic blue , czarny ,biały , grafit , żółty , ew fiolet lub granat
* Najlepiej gdyby auto bylo bez tuningu przede wszystkim wizualnego
* Preferowane auto po liftingu (najlpiej '00 - wiadomo AC) , F1 , Rallye , Type-S to dodatkowe plusy
* Najchętniej Warszawa i okolice
* Cena odpowiednia do stanu auta , wiem dobrze ze za zadbane auto trzeba zaplacic wiecej.
Wymagania moze dosc surowe , jesli sie trafi naprawde ciekawe auto to wiadomo ze z pewnych rzeczy mozna zrezygnowac jak to w zyciu.
Z ofertami zapraszam na PW , lub ygor@o2.pl
|