| Autor |
"żarówki xenonowe" |
|
|
szymus
|
|
Wysłana - 1 marzec 2008 19:56 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam mam ogromny dylemat.Chce kupic zarówki xenonowe marki H4 Philips BLUEVISION lecz nie wiem czy spelnia moje oczekiwania ma ktos te oto zarówki.? slyszalem ze trzeba miec jakies specjalne reflektory z odblaskiem czy cos w tym stylu zeby spelnily oczekaiwnaia nie znam sie na tym wiec prosze o poprade? ps moje autko to Renaul megane przed liftingiem . Ps2 Poleccie jakies dobre zarówki ktore beda dobrze oswieltlay droge . dziekuje i pzodrawiam
| |
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
wez fahrenhaity
|
|
szymus
|
|
aha czyli nie musze miec zadnych specjalnych reflektorów ani nic? nie mam o tym pojecia wiec prosze o info dziekuje bardzo i pozdrawiam |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
sprajt868
|
|
jak je się montuje?  |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
jak normalne zarowki
|
|
szymus
|
|
a jaka jest barwa swiatla ? chodzi mi o zblizona do swiatla xenonowego taki jasny niebieski :) |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
to wez inne, tylko pamietaj ze takie zarowki fajnie wygladaja jak patrzysz sie prosto w lampe, droge to oswietla marnie
|
|
to_mass
|
|
zaborek masz takie fahrenhaity ?? widziałeś je ??
Zmieniony przez - to_mass w dniu 2008-03-07 14:03:57 |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
swieca ładnym białym swiatlem, do tego mialem tez to:
o kurde,kont zawieszone sprzedawcy heh, XTEC chyba bylo napisane na opakowaniu i cos tam po chinsku, okolo30zł
|
|
to_mass
|
|
|