interesują mnie 125 bo jestem nimi zainteresowany ponieważ chcę kupić... ale jaka jest dobra?? proszę podać modele i wasze zdanie o nim polecą sogi!
co 125? skutery/scigacze/crossy ? _______________________________ Live to Ride Ride to Live ©®
Aprilia RS Cagiva Mito Honda NSR Wybrierałbym tylko spośród tych trzech. Osobiście wziąłbym Mito, potem RS, na końcu NSR. Według mnie Mito bije pozostałą dwójkę pod względem stylistycznym, a z tego, co wyczytałem różnice w osiągach nie są znaczące.
co 125? rakiety! pisze Motocykle? to Motor!
quad to tez motocykl, podobnie jak skuter czy cross. _______________________________ Live to Ride Ride to Live ©®
no Dobrze niech będzie i tak... mały motor o pojemności 125cm3
w sumie wszystkie 125 sa bardzo do siebie zblizone pod wzgledem technicznym, oprocz wlasnie NSR ktora jest chyba najslabsza z calej kompanii. I tak jak Vidal napisal, bralbym Mito kierujac sie stylistyka _______________________________ Live to Ride Ride to Live ©®
w mojej cagivie pracuje silnik taki jak w mito, tylko ta starsza wersja i jak na 125 jest naprawde dynamiczny:)
a ja sprzedam to: znaczy kolega ma na sprzedaz: [allegro.pl/item195310318_kymco_stryker_125ccm_nie_tzr_nsr_mito_cr_dt_cbr_.html] moze jestes chetny? Motor bardzo fajny
bierz najmocniejszą w klasie mito lub jezeli interesuje cie super moto to huska 125sm pamietaj nie kupuj cbr'ki 4 suwowej jest wąska mała i ma tylko 15KM pozdro
dt 125 jest spoko uwielbiam takie klimaty...cross........ enduro....trial.....ale tata mi nie pozwala po prawku- scigacza moge kupic albo choppkawiec kupie scigacza.... _______________________________ Kawałsuki