| Autor |
"15 tys zl auto z niemiec" |
|
|
Larsson
|
|
Wysłana - 8 październik 2010 21:22 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam, mam 15 tys zl na samochod, auto chce kupic w niemczech, pomoze mi w tym znajomy ktory zajmuje sie sprowadzaniem aut , Co byscie mi polecili jestem raczej za autami niemieckimi i japonskimi, oto moje kryteria:
sedan
benzyna w zakresie 1.8 / 2.0
| |
|
 |
|
|
|
Yelooon
|
|
Audi A4, Bmw E39, Bmw E46, Mazda 626, Nissan Primera... i jeszcze tego by się troche nazbierało. Określ się bardziej- spalanie, awaryjność, sedan konkretnie (4drzwi) czy może być 5, osiągi i reszta, po prostu co jest ważne.
|
|
Larsson
|
|
klasa premium, sedan 4 drzwi , benzyna, rocznik 2000-2002 , cene podbijam do 5000 k euro. w tej kwocie kupie zadbane audi A6 c5? albo A4 b6? spalanie licze sie ze bedzie ponad 10 litrow , awaryjnosc najlepiej jak najnizsza, jesli chodzi o osiagi to tak do 150km mi wystarczy , silnik 1,8 bardz 2.0 ewentualnie 2.4
Zmieniony przez - Larsson w dniu 2010-10-10 00:20:48
Zmieniony przez - Larsson w dniu 2010-10-10 00:21:58 |
 |
|
|
|
Yelooon
|
|
"czy znajde..." co to za problem wejść na niemiecki portal i poszukać sobie? od razu zobaczysz czy "znajdziesz" takowe autko za daną cene czy nie...
|
|
Larsson
|
|
|
|
|
Cichy999
|
|
odwieczne pytanie |
 |
|
|
|
Yelooon
|
|
jakie bmw... i jakie audi... to jakaś prowokacja
|
|
Larsson
|
|
bmw e39 czy audi a6c5
bmw e46 czy audi a4 |
 |
|
|
|
grecja218
|
|
mozna dostac e46 do 15 tys w niemczech? |
 |
|
|
|
HIm3k
|
|
Bmw e46 dobre,ale nie kupuj benzyny 2.0 słaby silnik. |
 |
|
|
|
Wgw
|
|
kurva nie kazdy musi jezdzic m3 albo m5, silnik 2.0 ma 150koni wiec w e46 daje juz rade, autorze: szukaj i bmw i audi jezeli oba Ci sie podobaja, wkoncu nie bedziesz ich kupowal w salonie zeby sie zastanawiac ktora marka lepsza |
 |
|