| Autor |
"17 i półrokczu co robić ?" |
|
|
deree
|
|
Bez kitu, jezeli ktos nie majac prawka, nei majac stycznosci wczesniej z moto, chce sobie kupic ZX6R i uczyc sie na niej jezdzic, to nie tylko dla swojego dobra nie powinien miec prawka w ogole;p przynajmniej az troche dorosnie;d
Tak jak Pulpecja77 pisze zrob sobie najpierw kurs, a potem bedziesz myslal, bo kupic moto a potem je sprzedac i kupic nastepne na szybko,to naprawde nie tak latwo. A 2T to nadaje się na enduro i na skuter;s |
 |
|
|
|
bananaya
|
|
w sejmie jest juz ustawa, prawko od 24lat, niedlugo takze modl sie zeby zdazyc, chyba ze masz zamiar jezdzic bez prawka to ybr250 jest super jak na 1 motor :) |
 |
|
|
|
Nice Gay
|
|
te pierdzitko? |
 |
|
|
|
ThomsoNer
|
|
Hehe xD Kupiłem po okazyjnej cenie simka za tysiaka xD Manual to chciałem żerby przy okazji się nauczyć jeździć :D
Teraz planuje zakup jakiejś MZ250 i później Ninja ;) |
 |
|
|
|
Nice Gay
|
|
ninja to bardzo pedalski motocykl  |
 |
|
|
|
ThomsoNer
|
|
Ninja mi się podoba ;) Alob myśle O Suzi GSE500 albo hondzie CB500 Podobają mi się takie sprzęty ;) |
 |
|
|
|
Nice Gay
|
|
a rozgladales sie za yamaha xj600? naked albo z owiewkami? |
 |
|
|
|
ThomsoNer
|
|
Yamaszka ? Kumpel mi mówił że miał taką i była awaryjna xD i później kase musiał wystawić |
 |
|
|
|
deree
|
|
:) GS 500 super sprzet, mam 2 msc i coz, czuje juz niedosyt mocy a niskie obroty to juz w ogole, myslalem ze to co ludzie pisali w necie na ten temat to przesada i nie moze byc tak zle;p jednak 500 na pierwszy to faktycznie szybko czuje sie niedosyt. Wiem jednak ze nie wykorzystuje calego potencjalu tego motocykla,z e wzgledu na brak umiejetnosci.
Poza tym motocykle to droga zabawa, samo kupno moto to nie wszystko, ja w swojego GS'a mino ze wszystko takie tanie to kasa leci nie wiadomo kiedy i na co! powodzenia. |
 |
|
|
|
ThomsoNer
|
|
No to tak jak u mnie w simku :D Mam mieć spalanie niby 2 litry na 100 a mi wychodzi 6 litrów na 100 :D Nie wiem co jest nie tak xD Ale frajda z jazdy jest :D 85km/h mi leci i mam już niedosyt dzisiaj spotkałem kumpla Kawasaki GPZ 500 mówił mi że 195km/h i 5 litrów na 100 mu pociąga :D Więc myśle o niej też albo dalej o Suzuki ... a Bandit ??:D |
 |
|