FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 895 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Motocykle
17 i półrokczu co robić ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "17 i półrokczu co robić ?"   

deree
 Wysłana - 31 maj 2009 13:30      [zgłoszenie naruszenia]

Bez kitu, jezeli ktos nie majac prawka, nei majac stycznosci wczesniej z moto, chce sobie kupic ZX6R i uczyc sie na niej jezdzic, to nie tylko dla swojego dobra nie powinien miec prawka w ogole;p przynajmniej az troche dorosnie;d
Tak jak Pulpecja77 pisze zrob sobie najpierw kurs, a potem bedziesz myslal, bo kupic moto a potem je sprzedac i kupic nastepne na szybko,to naprawde nie tak latwo. A 2T to nadaje się na enduro i na skuter;s

bananaya
 Wysłana - 9 lipiec 2009 20:10      [zgłoszenie naruszenia]

w sejmie jest juz ustawa, prawko od 24lat, niedlugo takze modl sie zeby zdazyc, chyba ze masz zamiar jezdzic bez prawka to ybr250 jest super jak na 1 motor :)

Nice Gay
 Wysłana - 10 lipiec 2009 07:50      [zgłoszenie naruszenia]

te pierdzitko?

ThomsoNer
 Wysłana - 12 lipiec 2009 13:30      [zgłoszenie naruszenia]

Hehe xD Kupiłem po okazyjnej cenie simka za tysiaka xD Manual to chciałem żerby przy okazji się nauczyć jeździć :D
Teraz planuje zakup jakiejś MZ250 i później Ninja ;)

Nice Gay
 Wysłana - 12 lipiec 2009 14:33      [zgłoszenie naruszenia]

ninja to bardzo pedalski motocykl

ThomsoNer
 Wysłana - 12 lipiec 2009 21:59      [zgłoszenie naruszenia]

Ninja mi się podoba ;) Alob myśle O Suzi GSE500 albo hondzie CB500 Podobają mi się takie sprzęty ;)

Nice Gay
 Wysłana - 12 lipiec 2009 23:54      [zgłoszenie naruszenia]

a rozgladales sie za yamaha xj600? naked albo z owiewkami?

ThomsoNer
 Wysłana - 13 lipiec 2009 10:35      [zgłoszenie naruszenia]

Yamaszka ? Kumpel mi mówił że miał taką i była awaryjna xD i później kase musiał wystawić

deree
 Wysłana - 14 lipiec 2009 00:58      [zgłoszenie naruszenia]

:) GS 500 super sprzet, mam 2 msc i coz, czuje juz niedosyt mocy a niskie obroty to juz w ogole, myslalem ze to co ludzie pisali w necie na ten temat to przesada i nie moze byc tak zle;p jednak 500 na pierwszy to faktycznie szybko czuje sie niedosyt. Wiem jednak ze nie wykorzystuje calego potencjalu tego motocykla,z e wzgledu na brak umiejetnosci.
Poza tym motocykle to droga zabawa, samo kupno moto to nie wszystko, ja w swojego GS'a mino ze wszystko takie tanie to kasa leci nie wiadomo kiedy i na co! powodzenia.

ThomsoNer
 Wysłana - 15 lipiec 2009 00:11      [zgłoszenie naruszenia]

No to tak jak u mnie w simku :D Mam mieć spalanie niby 2 litry na 100 a mi wychodzi 6 litrów na 100 :D Nie wiem co jest nie tak xD Ale frajda z jazdy jest :D 85km/h mi leci i mam już niedosyt dzisiaj spotkałem kumpla Kawasaki GPZ 500 mówił mi że 195km/h i 5 litrów na 100 mu pociąga :D Więc myśle o niej też albo dalej o Suzuki ... a Bandit ??:D

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

17 i półrokczu co robić ?

Strony: 1 2 3

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL