| Autor |
"17 i półrokczu co robić ?" |
|
|
ThomsoNer
|
|
Wysłana - 7 maj 2009 12:39 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam mam 17 i pół roczku co mi polecicie kupiś sobie kawe ninja 600 czy jakiegoś hondziaka NSR 125 do nauczki a potem dopiero kawe :D ??
Ciężko zdać prawko na 125+ CM ??
| |
|
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
zrob najpierw prawko a nie sie za 600 bierzesz
|
|
|
VidaL
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
polecam Ci jakąś 50-tkę, bo tylko tym masz prawo jeździć oczywiście jeśli posiadasz kartę.
Zmieniony przez - VidaL w dniu 2009-05-07 18:57:32 |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
videlec Ty zyjesz
|
|
|
ThomsoNer
|
|
Panowie a co wy wszyscy tak na te 50 lecicie ??co ??
Czym się lepiej nauczyć jeździć maluchem czy golfem 4 ??
No powiedzcie sami lepsze coś mocniejszego do nauki a nie 50 pojade 30 i będę się jarał jedzie jedzie !! na wsi dzicko 10 latek ma quada 250 i jeździ sobie a wy z takim tekestem wylatujecie no bez jaj |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
ok idz kp 600 i sie roz*******
siano w glowie
|
|
|
CameySqad
|
|
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
akurat dwusuwy w takich pojemnosciach to najlepsze rozwiazanie
|
|
|
CameySqad
|
|
ja bym jednak brał czterosuwa poniewaz dzwiek dwusówu w motocyklu wygladajacym jak scigacz to troche przypał |
 |
|
|
|
VidaL
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
No powiedzcie sami lepsze coś mocniejszego do nauki a nie 50 pojade 30 i będę się jarał jedzie jedzie !! na wsi dzicko 10 latek ma quada 250 i jeździ sobie a wy z takim tekestem wylatujecie no bez jaj
I co z tego, że 10-latek jeździ na 250-tce
Prawo jest prawem. Poza tym lepiej się nauczyć na maluchu, bo sobie krzywdy nie zrobisz, a jak roz***iesz to nie będzie szkoda.
Wolę, żeby tacy jak Ty jeździli najpierw na małych pojemnościach, bo większe prawdopodobieństwo że nie za***ią takich jak ja.
Zmieniony przez - VidaL w dniu 2009-05-11 21:06:39 |
 |
|
|
|
Pulpecja77
|
|
Na sam początek- proponuje kurs, i to z prawdziwego zdarzenia, w Wawie polecam Kulika i jego szkolę.
Wysokie progi sobie stawiasz- ale jeśli ma być ninja to może 250R? Stylistyka identyczna jak większe kawy, no i moment obrotowy ma podobny jak honda cbr 500.
Sama jestem " napalona" na kawę 250r, lecz wizyta w salonie yamaha zweryfikowała moje plany :) a konkretniej YBR250 :) |
 |
|