| Autor |
"30.000 do wydania na reprezentacyjne auto :D" |
|
|
mireke46
|
|
Wysłana - 7 sierpień 2009 12:44 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
Ygor
|
|
najbardziej reprezentacyjny wg mnie jest jag , ale sam wolalbym audi , chcialem wlasnie zaproponowac e39 Mercedesow nie proponuje bo wg mnie w tej cenie znajdzie tylko taksowke no chyba ze starsza S-ke ... a E38 ? serek sprzedaje chyba wlasnie - jest w naszych autach |
 |
|
|
|
mireke46
|
|
Nie chce żadnego BMW, 7 za duże, skłania się raczej w stronę czegoś rzadszego i mniej widocznego na naszych drogach.
Najbardziej jego ciągnie do Lexusa. Ja też bym mu raczej doradzam, w końcu Toyota.
Mercedesa nie chce na oczy widzieć. Właśnie sprzedał E-klasę W211 i szuka na jakiś czas czegoś tańszego. Nigdy w życiu już nie chce żadnego Mercedesa, dla niego Mercedesów już nie produkują. |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
no w sumie ma racje po czesci z tymi mesiami , lexus wg mnie dobry wybor ale to jednak maly sedan i reprezentacyjny jest srednio ...
jezeli chodzi o rzadkosc to jest tez honda legend ale tutaj wg mnie tez prestiz bardzo slaby - niby najwieksze auto firmy i najbardziej luksusowe , ale jakos nigdy nie dorownywalo prestizem niemieckim markom ...
osobiscie bardzo mi sie podoba ostatnie subrau legacy ale w tej cenie nei znajdziesz chyba , a moze jakis saab ? |
 |
|
|
|
mireke46
|
|
Tez się rozglądał za Saabem 93, tylko średnio dobre auta to jest.
Cena nie jest sztywna, ok. 35.000 też może wydać. Jednak najlepiej coś ok. 30.000 do 37max chyba, że jakaś super okazja. |
 |
|
|
|
Wańek
|
|
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
ja bym bral a4
|
|
|
mireke46
|
|
Alfa, Lancia i inne tego typu wynalazki odpadają.
Ziomek miał 147, silnik 2 razy do wymiany, co chwile coś z elektryką itd.
Miał o tyle szczęście, że jak jechał zostawić do warsztatu te padake na wymianę silnika to babka skasowała mu tył. Compensa dobrze wypłaciła, auto rozebrane na części i nawet mu się pierwszy przymusowy SWAP zwrócił.
Nie, nie takie auta odpadają. |
 |
|
|
|
rejent2
|
|
|
|
|
mireke46
|
|
No rozglądał się za Saabem ale awaryjne są.
Samochód reprezentacyjny nie znaczy, że musi być autem do garnituru, tylko żeby jako taki lans był  |
 |
|
|
|
Cyber_89x
|
|
Audi A6
Audi A4
Zmieniony przez - Cyber_89x w dniu 2009-08-08 11:25:22 |
 |
|