co niektorzy twierdza ze ta supra w ogole nie jezdzi
na jakim etapie teraz sa - neodesign podobno cos tam działaja, nie czytam SR wiec nie jestem na biezaco
Smieszy mnie tylko jedna sprawa a wlasciwie dwie - na jakim odcinku mozna jechac 4 paczki przez dluzej niz chocby 10sec., oraz jak mozna byc takim idiotą jechac na oponach typu W. Pamietam na fabrycznym torze Merola w Papenburgu dyrektor Mantheya i 9FF dzwonili do producentow Yokohamy, Pirelli i innych czy dadza im 25-20% wiecej gwarancji zeby zblizyc sie do 350-370 kaemha na oponach o najwyzszym indeksie - chyba ZR (>240) A tu Piotr D. swoja Supra osiaga 362 czy rzekome 400.
widzialem kiedys na jakiejs stronie jakie neodesign ma plany w stosunku do tej supry, byly pokazane jakie maja kola i komputerowy projekt jak ma wygladac supra, miala byc czarna, wiecie moze jak to sie skończyło ? Juz to zrobili czy sa w trakcie i jak ktos ma to moze wkleić jakieś zdjęcia
nie podoba mi sie poszerzenie blotnika przod, bo bedzie sciete przy drzwiach, wole jak jest łagodne