Witam.Własnie nabyłem takie cudeńko i dowiedziałem sie ,że ma TYLKO 150 KM.I tu pojawia sie pytanie -co moge zrobić by zwiekszyć jego moc!Interesuja mnie sposoby,polecane dotego części/akcesoria jak tez miejscówy (sprawdzone) na terenie Warszawy gdzie można to bezpiecznie (dla samochodu)i niedrogo wykonać.
Nieno wiedziałem chodziło mi bardziej oto ,że dopiero jak porządnie "go przetestowałem" po kupnie to stwierdziłem ,że to "tylko" 150 i chciałbym żeby miał ciut wiecej (tzn.ile sie tylko da najwiecej swoja droga jak myslicie-ile można bybyło zniego wydusić najwięcej?)
poważnie? nieno pewnie dało by rade tyle ,ale niewiem czy mnie stać na kupno aż tylu kobył mówie raczej o takim ruszeniu tego wmiare przyziemnym kosztem.
No domyslam sie w poprzedniej robocie koleś który pracował w sąsiedniej firmie miał Combo które miało dobrze ponad 300 KM ale jak maske podniósł to nawet wykałaczki niebyło gdzie wsadzić a teraz ja w swojej robocie śmigam Combo 1.4 i chętnie bym sie znim pościgał A wracając do tematu to cobyście mi poradzili?