FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 884 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
ALFA 156 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "ALFA 156"   

-HADES-
 Wysłana - 7 sierpień 2007 12:17        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.
Panowie co możecie powiedzieć o tym aucie.
Ceny nie są wysokie. Potrzebuje kupić samochód dla żony a mam przeznaczone do 15tys na ten cel.
Chiałbym poznać wasza opinie na ten temat.

Coś obiło mi sie o uszy o awaryjności tego auta.
Ale nowe mercedesy też są awaryjne.

Z góry dziękuje za wiadomość.

jonny braw
 Wysłana - 10 sierpień 2007 00:34      [zgłoszenie naruszenia]

Hades ja tez sie przymierzalem ale z kazdym co gadalem to odradzal i sam juz w koncu zrezygnowalem z tej 156 . Rozejrzyj sie za jakas a4 to na pewno mniej awaryjne. plusem 156 jest bardzo ladny wyglad i niska cena

shuttle
 Wysłana - 10 sierpień 2007 10:26      [zgłoszenie naruszenia]

Już bylo o 156, dobrze poszukaj.

bad island
 Wysłana - 14 sierpień 2007 00:40      [zgłoszenie naruszenia]

Ta sa wlasnie polskie stereotypy. Kup najlepiej paskudne Audi (czyli wyklepanego VW) i mozesz spac spokojnie. Kompletna bzdura.
Ja jezdze 4 lata firmowa 156 2,4 JTD a sam prywatnie mam 166 2,4 JTD. Nigdy, powtarzam NIGDY, nic w obydwu samochodach sie nie zepsulo. Nowsza generacja Alfy pozbyla sie tej niesolidnosci z lat 70 i 80 i naprawde sa to samochody bardzo solidne i trwale. Silnik (szczegolnie 1,9 JTD) jest jednym z najlepszych w klasie. Zawieszenie jest doskonale, choc na polskich drogach moze zbyt delikatne. Ale to przeciez nie wina samochodu ze przyszlo mu jezdzic po takim klepisku. Design jest rewelacyjny. I z zewnatrz i w srodku. Wyposazenie seryjne kompletne (w takim Audi za wszystko trzeba doplacac i to slono). Ceny czesci do przyjecia. Nie sa tanie ale tez nie przesadnie drogie. Mowie o cenach oryginalnych. Juz widze jak zaraz ktos sie odezwie i powie ze do A3 mozna kupic wahacz w InterCars za 100 zl. Porownaj ceny oryginalne do Audi, BMW czy Mercedesa to Ci szczeka opadnie. Reasumujac, polecam Ci Alfe jak najbardziej. Nie pozalujesz zakupu. Za ta cene zadbanego Audi czy BMW nie kupisz a tu dostajesz kawal porzadnego samochodu

shuttle
 Wysłana - 14 sierpień 2007 13:19      [zgłoszenie naruszenia]

Ale z którego roku masz te Alfy, bo to jest stosunkowo najwazniejsze.

bad island
 Wysłana - 14 sierpień 2007 20:40       [zgłoszenie naruszenia]

Firmowa 156 jest z 2003 roku, a moja z 2001.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ALFA 156

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL