| Autor |
"APRILIA AF1 Futura 80ccm - Wasze opinie!" |
|
|
medison007
|
|
Wysłana - 19 czerwiec 2007 08:46 | zgłoś naruszenie regulaminu
chce się przesiąśc na Aprilie AF1. mam już jedną nagraną (futura, 80ccm, 1992 rok) za 3100 zł. tu są fotki: [img508.imageshack.us/my.php?image=dsc00278ta4.jpg] . no i tu się nasuwa pytanie: czy warto ją kupic. wiem, że części do nich są cholernie drogie. z awaryjnością to tak różnie jest podobno. a AF1 futura 80ccm lub 50ccm miały silniki Rotaxa czy Minarelli? napiszcie czy warto kupywac aprilie czy lepiej kłopotu sobie nie robic. jakie są Wasze opinie na temat AF1. pozdro.
| |
|
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
Aprilie to dobre sprzety. Mozesz smialo kupowac
|
|
|
phantoomm
|
|
fajne ale wiecej bzyczy niz jezdzi  |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
dla kogos kto nie ma 18 lat, to praktycznie jedyne wyjscie
|
|
|
mm90
|
|
|
|
|
igor_wsc
|
|
dla kogos kto nie ma jeszcze 18 lat a ma 16 to jest jeszcze prawko a1. i z tego co mowisz i tak zaistnial jakis paradoks, bo popatrz chcesz kupic 80ccm, i jesli mowa o legalnym rejestrowaniu to musisz miec prawko a1 minimum, ale wtedy bys mogl juz kupic 125cc, ale jesli nielegalnie to tez mozesz jezdzic 80cc/50ccm albo juz kupic np nsrke i tez 125/50. masz duzo mozliwosci w zaleznosci ktora droga pojdziesz, a i wiadomo kasa to podstawa |
 |
|
|
|
SZymeX1993
|
|
jeżeli jest z silnikiem Minarelli to sie opłaca a zwłaszcza za taką cene:) dowiedz sie dokładnie przed zakupem czy niebyło jakiegoś szlifu ani dzwona na niej, bo mozesz kupić takiego śruta jak mój kolega co mił główkę ramy spawaną ;/ i był lekki 2-ślad :D
P.S mi sie wydaje że bedzie jakiś feler w niej bo troche tanio chce!! :)
POZDRRAWIAM |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
szybki jestes
|
|
|
dziwakson
|
|
apka spoko ale ja bym chyba troszke dolozyl i rs 125 przygarnal bo szybko ja ogarniesz i za 3-4 miechy jazdy bedzie juz mulowata no chyba ze nie masz innego wyjscia to co innego
pzdr
i j/w
sie pochwal czy smigasz na sprzecie jak masz te apke!
Zmieniony przez - dziwakson w dniu 2007-10-17 21:44:09 |
 |
|