Siemka wam taki probolem:
Wczoraj rozebralem bęben w viki bo zmieniałem piate wraz z łozyskiem teraz strasznei grzeje mi sie caly beden ale nie wiem od czego hmm moze tryzma reczny lekko lub nie wiem czeu sie tak dzieje pekla mi gumka od tloczku od hamulwoc byc moze cos sie zapowietryzlo ale auto hamuje nie wiem szukam parzycyzny .
Druga sprawa to czujnik abs kiedys bylo wszyskto ok kiedys go odlacyzlem ijedzilem z miesiac z odlaczyon etraz gdy go podlacze todpale auto jade to sie nie swieci jak jak dam ostr po hamuclach albo wpadne w dziure to zapala sie , jesli jest malo klockow itd tez bedzie sie zapalal?
sprawdził bym ręczny przede wszystkim. najlepiej jak byś podniósł auto i pokręcił kołem żeby sprawdzic czy hamują szczeki czy może łożysko stawia opór.
lozysko jest z piasta wiec odkreca sie 4 sruby i wklada w miejsce starego wiec nie ma opcjo zebym zle wsadzil he ;d
teraz popraielm grzeje sie ale juz lekko reczny popuscilem no i lepiej juz jest
Na moje to linka niedomaga i się blokuję i reczny do konca nie odpuszcza bo tez tak miałem w swojej VB, wymieniłem linkę i problem zniknał, poprostu blokowala sie w pancerzu.