FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 965 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Alfa Romeo 156 - dobry wybór? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Alfa Romeo 156 - dobry wybór?"   

Roksi90
 Wysłana - 4 lipiec 2008 21:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Planuje zakup takiej furki w okolicach 10 - 12 tyś pln, widać ze jest to stosunkowo tanie autko bo z klima i pełnym wypasem sa juz po 12 tyś, czy warto kupić ten samochod z roczika poniżej 2000r.? Czy będe musiał się liczyć z tym że zacznie sie sypać i na naprawy wydam tysiące? Czy opłaca sie taki zakup? Prosze pomóżcie bo już raz naciąłem sie kupując złom (ale to inna historia)

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 4 lipiec 2008 22:01      [zgłoszenie naruszenia]

wg mnie loteria

oraz 'slyszalem' ze przed 2000r cos z silnikami było nie halo

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

Roksi90
 Wysłana - 4 lipiec 2008 22:05      [zgłoszenie naruszenia]

Roksi90
 Wysłana - 4 lipiec 2008 22:07      [zgłoszenie naruszenia]

No tak, auto piękne ale niewiem czy sie zdecydować, czy może kupić poczciwego golfa

shuttle
 Wysłana - 5 lipiec 2008 12:35      [zgłoszenie naruszenia]

Było na forum już o 156, poszukaj

ArvaL
 Wysłana - 5 lipiec 2008 14:43      [zgłoszenie naruszenia]

według mnie nie warto...chociaz kazdy milosnik motoryzacji powinien miec chodziciaż 1 alfe

FARINELLI
 Wysłana - 16 sierpień 2008 21:15       [zgłoszenie naruszenia]

156 było autem dla elit nie jest to typowy koń roboczy jak Passat. Stąd niskie przebiegi tych aut. Mankament zawieszenie z racji aluminiowego-wielowachaczowego systemu. Przed zakupem warto zwrocić na to uwagę. Cena samych części zawieszenia ok 3500za komplet. Z opinni moich klientów trzeba profilaktycznie przejrzeć zawieszenie co roku i byc przygotowanym na sumkę 500zł z naprawą jesli ktos robi srednio 30tyś km. zawsze się tam cos gdzieje. Wachacz występuje razem ze sworzniem co co sprawia ze nie można sworznia odrzeelnie wymieniać co powoduje wzrost kosztów. Cena wachacza w zamienniku ok 500-600zl za 1 szt. Ładne auto ale do codziennej jazdy bym tego nie kupił tak samo jak Audi A4 1995-1999

sprzedam nowe amortyzatory tył Monroe Renault 19, Toyota Corolla, Ford Festiva/Mazda 121-przód, Sachs-BmwE24/E

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Alfa Romeo 156 - dobry wybór?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL