| Autor |
"Alusy 13" 4x100 BORBET + 2 opony DUNLOP" |
|
|
sztux
|
|
Wysłana - 21 listopad 2007 19:55 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam mam do zaoferowania bardzo ladne 4 felgi marki BORBET o rozstawie srub 4x100. Felgi przyjechaly z Niemiec razem ze sprowadzonym autem. Na dwuch felgach sa opony marki DUNLOP 165/70/R13 nadajace sie do jazdy (bieznik okolo 2,5-3mm). A dwie zostaly zdjete ze wzgledu na niski profil bieznika i mniejszy koszt przy przesylce. Bardzo ladnie prezentowaly sie w aucie. Felgi byly powierzchownie oplukane i maja sliczny polysk, ale gdy sie je lepiej wyczysci efekt bedzie o wiele lepszy. Felgi posiadaja kilka rysek wiadomo jak to w felgach uzywnych ale i tak wygladaja ekstra. Na zyczenie zainteresowanych bardzo chetnie przesle zdjecia kazdej felgi w wiekszym formacie by dokladniej sie im przyjrzec. Cene 530zl jeszcze mozna ponegocjowac. W razie pytan prosze pisac e-maile lub dzwonic pod nr 505 540 509
[allegro.pl/item273230099_borbet_13_4x100_bardzo_ladne_2_opony_tanio_.html]

Zmieniony przez - sztux w dniu 2007-11-21 20:00:12
| |
|
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
sztux
|
|
Zgadza sie ładne :) Szukaj na allegro bo widzialem tam tez 14" Borbeta o takich samych ksztaltach ale ciezko je zastac na allegro. No i tez ciekawe jaki bedzie ich stan. |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Ładnie by sie w asterce prezentowaly nie Ali
Zebym mial kase to bym bral
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
jak mi znikły OZ supertursimo z allegro to takich 15stek szukalem na zime, ale 13 to do tico
Zmieniony przez - zaborek w dniu 2007-11-22 15:15:24
|
|
sztux
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
sztux
|
|
troche drogie. potarguj sie |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Dokładnie, za 8 stówek to mozna nieraz nówki wyrwać w promocji jakiejś, tak 600 to rozsadna cena za takie felce, co prawda sa jakies laki naciągnięte a co mi z kolejnego kompletu letnich laków.