FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 511 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Motocykle
Analizujac kazdy winkiel... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Analizujac kazdy winkiel..."   

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 30 listopad 2007 17:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Spadl snieg, wiec sezon na latanie na moto sie skonczyl, maszyny poszly do garazu, akumulatory wyjete, benzyna zalana pod korek. Wiadomo, ze kazdy zapalony motocyklista nie wytrzyma bez moto dlugo, ja nie jezdzilem w sumie ponad miesiac i to co sie ze mna dzieje mnie przeraza . Przyklad, wracajac dzisiaj samochodem do swojego ukochanego miasteczka, przy ostrzejszych, dluzszych zakretach zastanawialem sie z jaka predkoscia, w ktorym miejscu i momencie zaczalbym sie skladac do zakretu, ostatecznie jednak doszedlem do wniosku, ze zakret ma rozne katy nachylenia i rozna lukowosc, a wiec moznaby sie latwo naciac . Wy tez tak macie??

Live to Ride
Ride to Live ©®

VidaL
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 5 grudzień 2007 11:56      [zgłoszenie naruszenia]

Też tak mam. No może nie za każdym razem, ale jak łapię taką fazę, to nawet się przechylam w zakrętach jadąc autem, czy tam busem

Poza tym mi teraz dochodzi jeszcze coś takiego, że sobie to analizuje wysztko i wyobrażam jak to będzie na nowym sprzęcie

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 5 grudzień 2007 15:12      [zgłoszenie naruszenia]

no z tym przechylaniem to mialem zaraz po tym jak odkupilem Suzi, Matka uznala mnie za wariata

Live to Ride
Ride to Live ©®

dziwakson
 Wysłana - 7 grudzień 2007 03:06       [zgłoszenie naruszenia]

a ja ciagle smigam z racji ze na wyspach siedze,choc teraz coraz mniej bo ciagle pada ale czasami trzeba
ja kazdy zakret biore tak jak by kazdy byl nowym zakretem nawet te co je juz znam np na czesto uczeszczanej trasie bo nigdy nic nie wiadomo..do kazdego zakretu podchodze z respektem i opanowaniem co nie znaczy ze pokonuje je z predkoscia 30 km/h
pzdr

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Analizujac kazdy winkiel...

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL