Witam wszystkich!
Nigdzie nie znalazłem wątku jak w temacie - co waszym zdaniem jest pozyteczniejszym rozwiązaniem - antyradar czy cb? Sam zastanawiam sie nad kupnem jakiegos sprzetu, ale trudno sie zdecydować.
antyradar raczej cie nie ostrzeze przed pistoletem laserowym , a dobry naprawde kosztuje ok 3000 pln , cb natomiast nie powie ci ktory fotoradar jest pelny a ktory pusy (raczej) takze musisz sie zastanowic , cb moze cie dodatkowo poprowadzic i powiedziec co nieco o korkach co sie przydaje ...
Zdecydowanie CB antyradar nie zawsze załapie (wiadomo że coraz to nowe typy radarów wychodzą) a jak zainwestujesz w dobre CB to jakiegokolwiek radaru by psiaczki nie miały to będziesz o nim wiedział 10 a czasami przy dobrych wiatrach 15 km wcześniej
ZAWSZE WALCZ Z UŚMIECHEM :-))
Ja też zdecydowanie za CB - już kilka razy człowiekowi uratowało portfel - innymi słowy zakup zwrócił się z nawiązką. No i faktycznie można dowiedzieć się o korkach, czy objazdach.