FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 622 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Autko do 20 tysiecy porada 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Autko do 20 tysiecy porada"   

Bra
 Wysłana - 6 marzec 2008 22:19        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam mam pytanko odnosnie kupna auta. Dysponuje kwota 20 tysiecy i zastanawiam sie co wziasc patrze sie pod katem czesci kosztow utrzymania itp. I mysle markach Mistsubishi carisma Audi a4 volvo v40 ford focous. Najlepiej zeby auto bylo z roku 1999 2000 no moze w gre wchodzi jeszcze opel astra i vw bora dzieki z gory za odpowiedzi. A i jeszcze jedno oczywiscie zeby byl tdi ;)) pozdrawiam

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 10 marzec 2008 08:01      [zgłoszenie naruszenia]

W sumia najłatwiej w sumie znaleźć i rozwiązanie w sumie to nasjlepsze to VW 1,9TDi Golf - Bore mi sie wydaje ze ciężko będzie znaleźć. I łatwo bedzie z późniejszą odsprzedażą jak coś.
To diesli renaulta nie mam jakioś zaufania a te są montowane w Carismach i V40/S40.
Foka, o tych dieslach nic nie wiem za bardzo.
Astra - sam mam vectre 2,0 DTL, tam są te same silniki w tej kasie bys miał już vectrę 2,2DTI, silniki opla sa bardzo dobre, jednak pompy padaja gdzieś przy 150 000 - 200 000km. Więc albo kupic z małym przebiegiem (mission imposible) albo juz po wymianie/regeneracji pompki i mozna póxniej smiało jeździc i sie cieszyć.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

kwiatula16
 Wysłana - 23 marzec 2008 13:43      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym bral a4. Fakt faktem, będzie starsza te 3-4 latka, ale na pewno będzie dłużej służyć niż przykładowo Focus.

kapitan10
 Wysłana - 23 marzec 2008 14:22       [zgłoszenie naruszenia]

z tych co wymieniłeś wybrałbym a4 kumpel nie dawno sprowadził z nie miec za 13000 z 97 roku
na twoim miejscu zastnowiłbym się nad a3, astra bertone coupe albo bmw jakieś

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Autko do 20 tysiecy porada

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL