| Autor |
"Autko do 35K ;) diezelek!" |
|
|
Dziemian
|
|
Wysłana - 12 luty 2010 19:56 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam interesuje mnie dizelek do 35k.
Chce by miał minimalnie 120 KM, nie wiecej jak 140 tys przebiegu i najważniejsze rok przynajmniej 05/06 .
Skupiam sie na toyocie avensis , mazdzie 6 , zafirze w nowej budzie oraz turanie , chociaz jestem otwarty na inne propozycje byle by nie laguny i mondeo.
Szukam autka przestronnego , czasem jezdze w trase , chce by było oszczendne a zarazem żwawe ;)
| |
|
 |
|
|
|
patriot88
|
|
Myślałeś nad oplem Vectrą ? |
 |
|
|
|
Dziemian
|
|
tak , interesowałem sie 1.9 cdti ale jedynie 150 km wersja , miałem wczesniej zafire b 1.9 cdti 120 koni , całkiem fajnie sie jezdziło. Ale jedynym mankamentem jest toże do 35 k. ciezko wogole znalezc vectre tak 05/06 rok zeby nie była zajezdzona i najwiekszy problem nie kombi ... same karawany sa z tym silnikiem ;) |
 |
|
|
|
rejent2
|
|
Saab 9-5 , 9-3
peugeot 407
mitsubishi lancer |
 |
|
|
|
Dziemian
|
|
Pugi odpadaja strasznie awaryjne , ale sab 9-3 bardzo fajne auta , spodobały mi sie , jak z ich awaryjnoscią ? silniki mają fiata/opa tak ? drogie w eksploatacji / naprawie ? |
 |
|
|
|
rejent2
|
|
silniki saab są chyba opla ale pewny nie jestem. przeglądałem troche awaryjność DEKRA to saab wypada naprawde bardzo dobrze. |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Dziemian
|
|
Wiem niestety ... koła dwumasowe , wtryski itp ale kazdy przyzna ze jazda dizlem w trasie jest lepsza i duzo bardziej ekonomiczna |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|