Wszystko zalezy od stanu, auta, wersji, wyposażenia. I tak zadbany golf będzie lepszy od przykatowanej hondy i na odwrót. A co do samych aut zarówno honda jak i volswageny jesli były własciwie eksploatowane mimo podeszłego wieku potrafią się odwdzięczyć bezawaryjnoscia i dawać przyjemność z jazdy.
hmmm zalezy czego zadasz od auta , wszystkie trzy maja dobra opinie , ale ja np nie kupilbym golfa - uwazam te auta za nudne i ogolnie jakos nie przepadam (moja opinia) a honda z malej pojemnosci da ci przyzwoita moc przy malym zuzyciu paliwa (oczywiscie o ile nie zarazisz sie chorobą wysokich obrotów )
hmmm ja nie ale znajomy - na autostradzie w niemczech wybuchl mu silnik - mial szczescie bo mogl zle skonczyc , kolezanka z pracy miala to kilka razy ja ciagnelismy ... co tu duzo mowic - alfa ...
co do tego auta z ogloszenia to badz uwazny bo to handlarz , a jak zrobil nim 600 km to zapytaj oprocz paliwa ile spalila mu oleju to jest glowna bolaczka tych aut - pierscienie przy wiekszych przebiegach nie daja rady i auta pobieraja olej - wiec jak bedziesz kupowal wybierz sie z kims kto zaobserwuje czy na duzych obrotach nie zostawiasz chmury