FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 733 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Autko uzywane za nieduze pieniaadze 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Autko uzywane za nieduze pieniaadze"   

LeQon
 Wysłana - 21 sierpień 2009 12:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam chce sie poradzic a nie mam za duzego doswiadczenia i wiedzy na temat motoryzacji
Tak wiec chce jakies niedrogie i uzywane autko kupic, Na start tanio i ekonomicznie
Mam na mysli alfe 145, fiata bravo lub rover 200(214)
Oczywiscie piorytet to sekwencja na gaz
Troche czytalem cos tam slyszalem, ogolinie chyba zle propozycje aut wybralem - awaryjne i kossztowne.
Ktos to zweryfikuje i cos napisze na temat tych aut, nie chce wpasc juz na sam poczatek w kupe i pakowac kasy niepotrzebnie w zlom..

Pozdrawiam i z gory dzieki

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 21 sierpień 2009 12:57      [zgłoszenie naruszenia]

nie napisales budżetu

czy musi być z gazem? czy gaz sam zakladasz i masz na to dodatkowe pieniadze itd

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

LeQon
 Wysłana - 21 sierpień 2009 13:04      [zgłoszenie naruszenia]

Ogladalem ogloszenia ceny tych modeli to ok od 5-7k(tyle chce przeznaczyc + ewentualnie nieduze naprawy) i wmontowana sekwencja gazowa(uparlem sie z gazem)Chociaz niekoniecznie zalezy co mi poradzicie..

Chodzi mi dokladnie o to, jezeli wybrac z tych modeli to jaki
Nie wiem jak jest z awaryjnoscia tych aut, ich ceny czesci ogolnie jak jest z eksploatacja i jakie niepozadane niespodzianki mnie czekaja.

Zmieniony przez - LeQon w dniu 2009-08-21 13:19:42

LeQon
 Wysłana - 21 sierpień 2009 23:22      [zgłoszenie naruszenia]

TO ktos pomoze?

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 21 sierpień 2009 23:42      [zgłoszenie naruszenia]

słabe te auta wybrałeś

wpadnie taki jeden, pokaże Ci honde civic 5gen i pozamiatane

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

LeQon
 Wysłana - 21 sierpień 2009 23:57      [zgłoszenie naruszenia]

poradz lepsze?

Ygor
 Wysłana - 22 sierpień 2009 07:44      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem czy chcesz duze czy male auto , ale w tej cenie to tak :

opel astra, vw golf 3, mitsubishi colt , suzuki swift , i specjalnie dla zabora honda civic 5 gen co do aut wymieniles to alfa i fiat sypia sie jak moga , rover podobno tez slabo , sam kiedys chcialem kupic , ale kumpel mi odradzil ...

LeQon
 Wysłana - 22 sierpień 2009 14:53      [zgłoszenie naruszenia]

Dzieki

Ogolnie to od samego poczatku mialem nastawienie na alfe, slyszalem ze bardzo wadliwa a teraz fiat brava(chodzi mi po glowie), i z Twojego wytypowania honda..
ale znalazlem cos takiego
[http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9475491]
Dobra?

Druga sprawa przedzial kasowy taki, bo licze sie z niewielkimi naprawami no i pelne ubezpieczniee ktore mnie wyniesie troche sporo..

Aha i autko raczej bardziej masywne niz mneijsze jak Colt.. chociaz w ostatecznosci...

Zmieniony przez - LeQon w dniu 2009-08-22 14:55:36

Ygor
 Wysłana - 22 sierpień 2009 14:59      [zgłoszenie naruszenia]

jezeli chodzi o pelne ubezpieczenie to na tak stare auto jak ten civic AC nie dostaniesz juz u nikogo ...

jezeli chodzi o civica to w tej kwocie szukalbym piątej a nie szóstej generacji - zakładając że auto ma być w dobrym stanie ... dobrze ze myslisz o naprawach , zawsze troche kasy trzeba na to odlozyc ...

LeQon
 Wysłana - 22 sierpień 2009 15:08      [zgłoszenie naruszenia]

w najblizszym czasie chce cos kupic i wole sie troche dowiedziec jakie marki aut i na co patrzec przy wyborze auta zeby sie nie sparzyc

Bo moze mi sie zupelnie cos innego spodobac niz chce..

I tak czy gaz benzyniak czy diesel? chodiz mi gaz po glowie z wiadomego powodu - ekonimoia!

Zmieniony przez - LeQon w dniu 2009-08-22 15:10:11

Yelooon
 Wysłana - 24 sierpień 2009 00:16      [zgłoszenie naruszenia]

taaaaaak więc... dieselek czy gaz? ja wprawdzie wole diesle, najlepiej na zwykłej pompie rotacyjnej chociaż w tym przedziale cenowym raczej innych nie znajdziesz... jeśli nie patrzysz czy furka jest oklepana zbyt popularna itd itp, to myśle że golfino III i niezniszczalne 1,9 tdi zadowoli w 100%

pozdro

plan JDM...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Autko uzywane za nieduze pieniaadze

Strony: 1 2

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL