| Autor |
"Auto do 10 000 zł co wybrac" |
|
|
kojot15
|
|
Wysłana - 22 grudzień 2008 10:40 | zgłoś naruszenie regulaminu
poszukuje auta do 10k
rok powyzej 95
silnik nie mniej niz 1.4 NO/PB
przez oszczedny rozumiem nie wiecej niz 6-7l w cyklu mieszanym
zeby byl w miare dynamiczny
mam swoje typy ale z checia napierw zobacze wasze
| |
|
 |
|
|
|
Ygor
|
|
to ja bede monotematyczny :
Honda civic (juz 6 gen w tej cenie 1,4 lub nawet wieksza pojemnosc , ale to 5d lub coupe)
Golf 3 (tdi raczej biorac pod uwage twoje kryteria)
Vectra B (rowniez chyba diesel) ale to jakies tansze egzemplarze
Mondeo z lat 1998 - strasznie tanie sa a calkiem spoko
no i w sumie mozna znalezc sporo aut - ale to zalezy czy chcesz male zwinne czy bardziej kanapowoz |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
kojot15
|
|
Ygor AliBabus - dzieki za odpowiedzi
teraz tak moje typy jakie wczesniej upatrzylem to:
-Honda civic 6 generacja 1,4 albo 1,5 zalezy jaka roznica w spalaniu bo raczej z dobrym silnikiem vtec'a chyba sie nie zjadzie w tej cenie
-renault CLIOII 1.5DCI
wczesniej jezdzielm bmw3 compact 95r 1,6 105km i powiem ze bardzo mi sie podobalo silnik dawal rade ale za oszczedny to on nie byl te 8/9 palił a przy jezdzie pow 3 tys obortow to i 12 żłopał
co do mondeo odrazu odpada nie wiem czemu ale poprostu mi sie nie podoba wiec szkoda wydawac kase na nie |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
clio ssie, oszczedny jest ten silnik, ale w serwisie stała karta
|
|
kojot15
|
|
nawet niedaleko mnie 100km
no walsnie czytalem rozne opinie na temat tego clio z 1,5 dci jedni zachwyceni drudzy narzekaja i komu tu wierzyc |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
nam a co do civica 1,5 to mozna w nim uzyskac spalanie mniejsze niz w 1.4 - w koncu to VTEC-E - silnik i skrzynia nastawione na ekonomie - podobno na trasie spalanie ponizej 6 litrow da sie osiagnac |
 |
|
|
|
kwiatula16
|
|
|
|
|
kojot15
|
|
|
|
|
jacuuu2008
|
|
w tej cenie znajdziesz fieste mk5 rok ok 2000 wzwyż z silnikiem idealnym do zagazowania, a autko tanie jest napewno :) |
 |
|