Chcial bym sie zapytac. Mam juz zaswiadczenie o ukonczeniu kursu na kategorje B a niemam jeszcze zrobionych badan lekarskich :/ i ktos mi powiedzial ze jak zrobie badania i data bedzie badan puzniej niz data rozpoczecia kursu to kurs nie jest wazny to jest prawda? bo jak tak to komedja bede musial prosic laearza o inna date badan
Tak.
Data badań musi być wcześniejsza niż data rozpoczęcia kursu.
Idź do jakiegoś prywatnego, wyłożysz kwotę jaką będzie chciał to wypisze bez mrugnięcia okiem.
sorki ze odświeżam ale mam pytanie, dostałem papiery z ośrodka i idę na dniach zapisać się na egzamin, w tych papierach jest także kwitek z badaniami w których jest pole wypełnione przez lekarza : data ponownego lub kontrolnego badania lekarskiego 18,05,2014 i moje pytanie jest takie, otóż owy doktor tak napisał 4 w roku 2014 ze wystarczy dosłownie 2 małe kreseczki i da się z tego zrobić 2018 xD jak myślicie przejdzie coś takiego ? czy oni wysyłają jakaś kopie tych badań i mogę mieć później z tym jakieś problemy ?
Po co Ci problemy? Może to przejść ale też może nie przejść. Ja bym nic nie kombinował. Badania masz na czas określony więc tak czy siak będziesz musiał je zrobić.