| Autor |
"BMW" |
|
|
parrots
|
|
Wysłana - 27 marzec 2011 18:47 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam mam zamiar kupic BMW e36 320 vanos.I chcialem sie was poradzic czy warto kupic ten samochów z tym silnikiem czy jest bezawaryjny i jak wyglada sprawa ze spalaniem z gory dziekuje.
| |
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Jeżeli trafisz zadbany egzemplarz to czemu nie. Ale nie licz że kupisz go za 5k.
2.0 pali sporo. Duzo lepszym wyjściem jest kupno 2.5 albo 2.8. Różnica w spalaniu będzie ok 2l.
|
|
|
parrots
|
|
Chcialem kupic 2.5 ale tu znowu wyższe opłaty a ja niemam nic zniżek bo dopiero prawko mam ok roku :/ |
 |
|
|
|
parrots
|
|
|
|
|
JerzyKiler
|
|
|
|
|
grecja218
|
|
witam,podlacze sie pod temat bo mam male pytanie
odnosnie wyboru samochodu,od dluzszego czasu staram sie odlozyc na samochod i ciagle sie zastanawiam co wziasc.
Mam na oku a3 w diselu lub 1.8(benzyna+gaz) albo e36 2.0 lub 2.5 benze+gaz
Jestem mlodym kierowca nie mialem stycznocznosci ani z BMW ani AUDI
jak myslicie co moglo by przewarzac za wyborem ktores z tych marek,od samochodu oczekuje zadowolenia i niskiej awaryjnosci
dzieki
|
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
JerzyKiler
|
|
|
|
|
grecja218
|
|
no wlasnie na a3 zdecydowalem sie juz wczesniej,i teraz tylko taki pomysl z tym e36
kasy na samochod mam tak 12-13 kola,oczywiscie za bmw moglbym dac nie wiecej niz 7-8,dlatego bralem to pod uwage chcialem zeby mi cos zostalo,ale to nie istotne tak naprawde
wlasnie slyszalem ze te 130-konne sa na pompo-wtryskiwaczach,czyli chyba przy jakiejs awari wiecej kaski na remont czy jak to?
ktore silniki sa lepsze?
no wiadomo ze 130 konny ma wiecej mocy ale chodzi mi utrzymanie i awaryjnosc?
|
 |
|
|
|
JerzyKiler
|
|
|
|
|
JerzyKiler