Ta betka "teścia" ma 150 koników do sety rozpedza się w 8,9 i ogólnie daje radę, tak wcale łatwo byś Prosiak nie miał i mógł być po dupsku dostać bo ile ma ten twój do sety Chybo coś ponad 9s.
Chyba, że to było 320D 136KM
Oczywiscie mozna narzekac na stossunkowo wysokie spalanie w miescie 13 l/100km. Na trasie jednak spalanie milo zaskakuje i rzadko przekracza 8.5 l/100km. Moj poprzedni samochod Audi A3 1.8T spalal w trasie srednio o litr wiecej.
Małe to spalanie 13l na 3l silnik Tylko ze w e46 buda lekka nie to co umnie 1990kg
Ja mam spalanie identyczne. Gdybym miał automata to od 15 w góre.
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2009-08-19 16:05:53
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2009-08-19 16:06:05
W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu
fajna jest:)
tylko kierownica przydałaby sie ta sportowa bo ta przypomina e36
szkoda ze nie ma navi bo te roczniki juz czesto chodzą z ekranem
automat wygodny ale manual chyba lepszy co?
nie myslałes o 330d 204KM ? łatwo podnieść tam moc no i spalanie w trasie ~6litrów
pozdr
Codzienny dojazd do pracy zajmuje mi okolo 2 godzin w ruchu miejskim, a w takich warunkach skrzynia automatyczna to wielka wygoda.
Oczywiscie auto mogloby byc lepiej wyposazone, brakuje troche sportowych foteli, ktore poprawiaja trzymanie boczne na zakretach. Mimo to ten samochod zrobil na mnie najlepsze wrazenie sposrod wszystkich ofert, ktore mialem okazje sprawdzic.
Nie mialem okazji przejechac sie modelem 330d i trudno mi wymienic konkretne argumenty przemawiajace zdecydowanie na korzysc silnika benzynowego, ale juz przy pierwszej jezdzie brzmienie i kultura pracy benzynowej jednostki R6 przekonaly mnie do wyboru tego auta.
Zmieniony przez - stralka w dniu 2009-08-25 18:15:40