| Autor |
"BMW 330i" |
|
|
stralka
|
|
Wysłana - 17 sierpień 2009 17:30 | zgłoś naruszenie regulaminu

BMW 330i, E46 z 2004 roku
| |
|
 |
|
|
|
stralka
|
|

Silnik 6 cylindrowy o pojemnosci 3 litrow. Moc maksymalna 231 KM, przyspieszenie 0-100 - 7 sekund
|
 |
|
|
|
stralka
|
|

Samochod wyposazony jest w automatyczna skrzynie biegow, ktora dziala bez zarzutow, szczegolnie w trybie sportowym gdzie wykorzystywany jest pelen zakres predkosci obrotowej silnika.
|
 |
|
|
|
stralka
|
|

Wyposazenie dodatkowe: xenon, automatyczna klima.
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
W życiu bym takiej 320D nie kupił. Wczoraj klient chciał taką startować ale odpuściłem i dałem mu się objechać żeby się cieszył
|
|
|
Ygor
|
|
ładne auto , troszke chyba skrzynia nie pozwala mu do konca rozwinac skrzydel , skoro przy takiej pojemnosci i mocy 7 sekund ... |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
najlepsza buda BMW
|
|
stralka
|
|
Przyspieszenie od zera do setki z manualna skrzynia biegow zajmuje 0.5 sekundy mniej. Automat pozwala jednak na optymalna zmiane przelozen, z czym malo ktory driver radzi sobie na codzien.
Jesli w przypadku tej jednostki napedowej mozna mowic o wadach to jest nia bez watpienia brak turbodoladowania i wynikajacy z tego stosunkowo niski moment obrotowy (300 Nm przy 3500 obr/min), co ma negatywny wplyw na dynamike auta.
|
 |
|
|
|
Ygor
|
|
a jak z redukcja ? nie przysypia ? no juz nie narzekaj 300 Nm to nie jest tak zle ... ciekawi mnie tez spalanie , z tego co slyszalem wuieksze silniki BMW bardzo lubia paliwo - potwierdzisz ? |
 |
|