FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 258 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
BMW E36 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "BMW E36"   

grecja218
 Wysłana - 12 lipiec 2011 22:57        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam,juz zakladalem pare postow na tym forum z pytaniami co kupic?
a to myslalem nad honda 7gen,a to a3 w diselu puzniej w benzynie

Teraz juz przyszedl ostateczny czas na wybor za pare tyg bede kupowal auto

W gre wchodzi tylko benzyna,no i tak myslalem nad e36 nie ktorzy mowia ze z bmw to same problemy,inni mowia ze to samochody dla nas
ze sa za***iste

Co mozecie mi powiedziec o e36,myslalem nad 318 albo 320 wraz z lpg,czy oplaca sie kupic jeszcze ten model ?,nie chcialbym bym kupic smiecia a nie wiem jak z zywotnoscia tych silnikow bo pewnie kazdy wlasciciel je dojezdza.

Moj budzet na samochod to okolo 13 tys,oczywiscie za e36 nie dam tyle ,na allegro ceny sie wachaja od 7 do 13,jak myslicie ile mozna dac aby bylo w miare rozsadnie za wersje po 95 roku z klimatronikiem i w dobrym stanie?

jest jeszcze opcja tego a3 1.8 gdy porownywalem te auta w autocentrum.com to a3 1.8 jezdzi tak samo jak 320 chyba o ile sie nie myle

Prosilbym o opinie ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia w tym temacie lub tych ktorzy mnieli obydwa samochody,wiadomo a3 wydaje sie drozsze ,chcialbym zaoszczedzic ale nie utopic kasy w jakims gownie,czego oczekuje ?sam nie wiem chyba przyjemnosci z jazdy,z zakupu, z nie zawodnosci bo pewnie bede go dojezdzal,do tej pory jezdzilem diselem i honda 6gen 1.4,z hondy bylem mega zadwolony,ale teraz tylko te 2 wchodza w gre,a to ze jeden ma na przod naped a drugi na tyl to mnie nie interesujejak dla mnie to kwestia przezwyczajenia

Ygor
 Wysłana - 25 lipiec 2011 15:30      [zgłoszenie naruszenia]

kwestia przyzwyczajenia - dobre sobie

E36 niestety jest to tanie BMW , a wiemy kto lubi samochody tej marki ktore sa tanie , musisz pojezdzic i poogladac ale mysle ze zniszczonych egzemplarzy bedzie cale mnostwo , auto jest tez dosc wiekowe, a powiedzemie ze BMW to bedziesz mial wydatki czesto znajduje potwierdzenie , choc ponoc serwis audi jest jeszcze drozszy ...

jesli chcesz zaoszczedzic na aucie to na pewno nie w momencie kupna - potem dolozysz roznice dwukrotnie ...

grecja218
 Wysłana - 1 sierpień 2011 21:51      [zgłoszenie naruszenia]

No wiesz z ta oszczednoscia na samochodzie to mialem na mysli ze e36 jest tansze,chyba.Bo zadnego zloma nie mam zamiaru kupywac laszac sie na cene.
Wiesz ja sie kierowalem tym ze sa tez ladne egzemplarze i w srodku wcale nie wyglada zle,tym ze ma w miare dobra moc i ze jest coupe.

Wiem ze ty jestes milosnikiem HONDY,ja tez bylem do nie dawna ale uwazam ze hondy sa dopiero wiekowe bo maja biedne wnetrze i hoojowe blachy.a teraz chcialbym kupic cos w miare nowszego wiem ze takie e36 jest na tym samym poziomie lecz w tamtym latach mieli lepsze wyposazenie

Sam juz nie wiem co jest dobre a co nie,moze wszystko jest takie same

Ostatnio myslalem tez nad mercedesem c klasa W202 taki 2.0 albo 2.3,ale nie wiem nigdy nie mialem doczynienia z mercem,a cena tak jakby mnie kusi bo miare tanie sa ,moze powiesz mi jakie masz zdanie na temat mercedesow ?

Ygor
 Wysłana - 2 sierpień 2011 09:48       [zgłoszenie naruszenia]

no to prawda , bmw to jednak luksusowa marka wiec wyposazenie, wygluszenie a wiec komfort podrozowania na wysokim poziomie , no i sa z grubej blachy ... co do mercedesow to neiestety z zadnym blizszej stycznosci nie mialem - za mlody jestem ;)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BMW E36

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL