| Autor |
"Batmobile" |
|
|
Batman..
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
| Wysłana - 7 sierpień 2008 17:44 Usunięta przez zaborek za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
to wszystko TWOJE auta?
|
|
Batman..
|
|
tak, mam jeszcze seicento i do niedawna miałem żółtego mercedesa Sprintera 313CDi Maxi z 2005 roku ale zajumali. Mondeo jest w leasingu a Premacy jeździ ojciec, seicentem siostra, cx-7 jest kupiona cdo celów zarobkowych. Bez sensu mieć tyle samochodów. Chce ograniczyc tak naprawde do jednego takiego jak mondeo i drugiego jak jaguar.
Zmieniony przez - Batman.. w dniu 2008-08-07 20:47:07 |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Batman..
|
|
W sumie ja korzystam z dwóch aut. Marzy mi sie zamienić mondeo na coś mocniejszego ale to za półtora roku |
 |
|
|
|
Avantee
|
|
Tez bym miał 2 samochody, ale niestety warunki w jakich mieszkam nie bardzo mi pozwalaja na kupno drugiego samochodu. Siostra ma Corsę, a rodzice Megana, wiec jakby nie patrzec to tez "mam" kilka samochodow:) Jak kupię, to moj drugi woz bedzie sportowy (porshe boxter), lub luksusowy (jaguar), a jesli moja sytuacja sie nie zmieni, to moją A6 zamienie na jakiegos nowszego dwu,trzy-latka:)
Fajne wozy, szczegolnie Cx |
 |
|
|
|
Batman..
|
|
Ja na drugie auto widze jaguara XJR albo XKR ewentualnie czarnego Boxstera. |
 |
|
|
|
Batman..
|
|

decha mondziaka jeszcze
|
 |
|
|
|
anowy5
|
|
U mnie sytuacja wygląda następująco, pozostaje przy jednym...jak będe wymieniał swoje baby to na nowsze, ale v6,a jak dam rade to po prostu Brera 3.2 V6 to jest moje marzenie
a Jaguar jak najbardziej zawsze i wszędzie...+sog
Zmieniony przez - anowy5 w dniu 2008-09-22 23:00:51 |
 |
|