Gratuluje funkcji moda, udzielaj sie i pomagaj ______________________________ Live to Ride Ride to Live ©®
gratki pozdrawiam daj soga _______________________________ moderator Prawa i Motoryzacji
Hmmm..dziękuję... rozumiem, że ma mnie to zachęcić do częstszych odwiedzin działu Co prawda mój konik to auta terenowe ale postaram się służyć pomocą.
pozdrawiam
siema _______________________________ "As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
Bin Laden, dokladnie _______________________________ Live to Ride Ride to Live ©®
To jeszcze proszę o informacje o moich prawach i obowiązkach wynikających z funkcji . Widzę, że mogę coś tam dłubać w wypowiedziach...jako liberał głęboko kłóci się to z moim poczuciem wolności jednostki i prawa do głoszenia przekonań Zmieniony przez - Bin Laden w dniu 2007-10-28 21:47:51
[moto.ifd.pl/panel/] i zapraszam do dzialu dla modow, tam sie dowiesz reszty _______________________________ Live to Ride Ride to Live ©®
Cześ Afgańczyku, to będziem tu razem pracować. _______________________________ [http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]