| Autor |
"CPI SM vs YAMAHA DT SM" |
|
|
0KrzysieK0
|
|
Wysłana - 15 maj 2008 22:56 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
Majster mial ta Yamahe i nie narzekal
|
|
|
paradahg14
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
| Wysłana - 21 maj 2008 21:57 Usunięta przez zaborek za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
greku_806
|
|
|
| Wysłana - 22 maj 2008 14:50 Usunięta przez greku_806 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
MAJSTER16
|
|
jakie porownanie- yamahe do cpi porownac to jak kupe do miodu...
|
|
Killer5
|
|
szczerze mowiąc nie zgodze się z Tobą i myśle że model sm mozna spokojnie porownac do dt... bo jesli mowimy o oliverze i aeroxie to racja... mam olivera i troche odstaje jakością od yamahy |
 |
|
|
|
MAJSTER16
|
|
nie mowie ze nigdy ale przez najblizsze 20 lat nie uwierze w "porownaie" kingwaya kingroada czy cpi czy innego szamana z yamaha suzuki czy innym tego typu sprzetem- oprocz kawasaki- bo sam mam i ****nia straszna mam zzr 600 i zapiął sie silnik w czasie palenia lacza- remont.
|
|
Killer5
|
|
ale kingroad itp to troche inna półka niż CPI ... to tak jak mowisz CPI i yamaha...
naprawde model SM jest dobry... sam mam olivera i jest duzo lepszy niz typowe chinole... ale do yamahy aerox mu brakuje...
CPI jest na rynku z tego co mi wiadomo chyba 17 lat albo i wiecej wiec juz troche ... a silniki i ogolnie stylistyka chinoli jest wlasnie wzorowana na CPI... wiekszosc ma ten sam tył lampy liczniki obudowy a nawet silniki... np keeway.
Myśle że spokojnie mozna zastanawiac sie pomiedzy nowszą SM a starszą DT...
chociaż DT zapewne bardziej sprawdzona i lepsza:) |
 |
|
|
|
MAJSTER16
|
|
kazdy ma swoje zdanie- jeden lubi ogórki a drugi jak mu nogi śmierdzą...to tak dla zartu
a serio to CPI w porownaniu do yamahy jest 100 lat za murzynami wiec kolego mysle ze nie masz racji bo to nie jest ciagle liczaca sie marka na rynku- jest lepsza od chinoli ale jedynie niesmialo wyglada na polke sredniej klasy z nizszej polki dla badziewia made in china
mialem troche tego drobnego motocyklowego dobra wiec troche wiem, nie twierdze ze wszystko, ale czy dt ktora mialem, czy aerox, ktory mnie nie zawiodl, czy elyseo lub nawet katana, ktora byla najgorsza- byly lepsze pomimo swego wieku od nowego CPI.
uwierz- malo jest skuterow na naszym rynku ktorych nie dosiadlem- jezdzilem takimi markami jak malaguti, yamaha, suzuki, aprilia, italjet, fantic, benelli itp itd i z kazdego wlasciwie kazdym dostepnym modelem i powiem ze chinskie tez dosiadalem i cpi tez mialo ze mna kontakt- wiec niestety- blado to wypada przy markowych sprzetach.
POZDRO