Witam. Kupiłem wreszcie tą bore i teraz pytanie..
Koles powiedział ze moge u niego zapłacic recykling norma 500zł on robi za 250zł przez firme CSRP podobno było o tym w TVN Turbo miałem isc sie zorientować na ten temat do wydzialu komunikacji ale niestety z braku czasu:/... na poniedziałek musze dac mu znac.... Mieliscie juz z tym do czynienia(CSRP)?
Ogólnie pierwsze słyszę Ogólnie rozmawiałem niedawno z dziewczyną która pracuje w firmie zajmujacej się posrednictwem w rejestowaniu sprowadzanych samochodzów, jako firma starają się jak najtańsze usługi wprowadzić, dlatego wynegocjonowali jako firma, że moga wykupywać świadectwa recyklingu dla aut dostawczych za 450zł. Ogólnie sa oblatani w temacie, tak sadze a o zadnym CSRP nic im raczej ne wiadomoale sprawdź temat praktycznie bo 250zł drogą nie chodzi i napisz jak coś będziesz wiedział napisz
poprawka dzwoniłem do Łorsow mieści sie tam wydział recyklingu pojazdów ([www.recyklingpojazdów.pl])... i ten system działa, płaci sie 250zł, jeszcze wszystkiego dokładnie doświadcze w przyszłym tygodniu gdy zaczne rejestrować auto.
Pozdros
Heh...
To koleżanka robi Cię w jajo :)
Takie firmy sprzedają recyklingi nawet po 150 zł, a osoby które te recyklingi kupią sprzedają je po 450 bo zawsze to 50 zł taniej niż normalnie i ludzie na to lecą, a tak naprawdę osoba od której kupujemy takowy recykling ma z tego 300 zł na jednym recyklingu :)
Taki wałek :]