Chciałbym zakupić do swojej furki sprzęt i znalazlem sobie taki zestawik pioneera: TS-A6902i na tył, TS-G1709 na przod i radyjko DEH-2000MP. Moje pytanie jest takie: Czy to jest dobry zakup czy moze za te pieniadze kupie cos o wiele lepszego??
Chyba zacznę bany walić bo za miętki jestem
głośniki Helix dark blue - 190 PLN, radio te wez jakiegos kenwooda albo JVC wtej cenie bo te pionki to lipa wg mnie chociaz w tej cenie to wszystko gra prawie tak samo - imo kenwood/JVC brzmi lepiej od tych pioneerow z niskiej polki
Zmieniony przez - DiscoBoy w dniu 2008-11-12 11:01:12
radio ok ale glosniki lipa - ma byc zestaw odseparowany osobno ze zwrotnica i tweeterem (gwizdkzediem) a nie tka jakj ty podales - poczytaj sobie przedewszystkim o podstaweach car audio
chlopie nie masz w ogole pojecia o tym co piszesz - ten blaupunkt co podales to przeciez subwoofer a nie glosnik do przedniego zestawu [http://www.vwgolf.pl/?page_id=13] przeczytaj sobie to i jak juz bedziesz wiedzial co z czym sie je to wroc tutaj i poradz sie w kwesti wyboru sprzetu
Przeczytaj to