| Autor |
"Car Audio w Uno" |
|
|
pultusk7
|
|
Wysłana - 19 listopad 2007 21:05 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Same panele maja glebokosz 45mm wiec mysle ze nie bedzie najmniejszego problemu z wpasowaniem glosnikow w drzwi.
Glosniki przednie moga byc. Radio tez.
Ale ta tube i wzmacniacz trzeba zmienic
 |
|
|
|
Pitter0
|
|
tak jak napisal serekkox.Kup najpierw wzmacniacz(moze byc uzywany)bedziemy wiedziec jaka moca dysponujemy to sie znajdzie jakis bass.I jeszcze jedno:nie kupuj tuby tylko subwoofer |
 |
|
|
|
pultusk7
|
|
Ok to radio i głośniczki zamówię na dniach. A teraz jaki wybrać ten wzmacniacz i subwoofer? Może coś polecicie, które już słyszeliście i są w miarę tanie?! Proszę jeszcze pamiętać, że UNO nie ma rewelacyjnie wielkiego bagażnika i czasami trzeba tam coś wrzucić ^^ |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Kasa ?
 |
|
|
|
el - passo
|
|
No właśnie, kasa. Ile mozesz maksymalnie przeznaczyc.
Masz zamiar tłumic drzwi? |
 |
|
|
|
pultusk7
|
|
No więc nie zaczyna się zdania od no więc... Postanowiłem zmienić radio na trochę tańsze bo stwierdziłem, że pilota ani wejść na USB bym korzystał raczej okazyjne także są mi zbędne. Od razu więcej pieniążków by było na skrzynie i wzmaka.
Nowe radio:
[allegro.pl/item269619184_pioneer_deh_2900mp_3_wersje_koloru_tanio_i_pewnie.html]
model z podświetlanym na zielono pokrętłem DEH-2920MP
Kasa na subwoofer oraz wzmacniacz: chciałbym przeznaczyć coś kolo 500-600 zł może jak uda mi się zarobić to więcej, ale proszę o podpowiedź co mogę za to kupić. Aaaaa no i czy to radio jest dobry i się nie pogryzie z reszta.
Z góry dzięki
aha i zapomniałem odpowiedzieć na ostatnie pytanie: chyba nie bo nie stać mnie na to ^^ jak będę miał trochę pieniążków to na pewno. teraz chce żeby grał cokolwiek w tym samochodzie bo nic w nim nie ma :(
Zmieniony przez - pultusk7 w dniu 2007-11-25 00:02:20 |
 |
|
|
|
el - passo
|
|
|
|
|
Pitter0
|
|
sam glosnik w tej tubie jest dobry ,wiec na przyszlosc moze byc.Co do przednich glosnikow to wybralbym te powerbassy |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
j/w
Pitter0 pisz tu cześciej