| Autor |
"Co Kupić ????" |
|
|
Driver 18
|
|
Wysłana - 8 marzec 2009 21:20 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam
mam zamiar kupic sobie sportowa fure tylko nie moge sie zdecydowac . Oto moje propozycje:
Toytoa Supra Twin Turbo
Nissan Skyline R34
Mazda RX7
Wszystkie auta z silnikiem ok. 3.0
Pozdro
| |
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
jak masz gruby hajs to skyline
jak mniejszy to supra
|
|
Ygor
|
|
zdajesz sobie sprawe ze skyline wychodzil tylko z kiera po prawej stronie ? tez bym wizal chyba toyke , ale na szczescie mnie nie stac na zaden  |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
moze przepisy sie zmienia niedlugo i bedzie mozna rejestrowac u nas te z kierą po prawej
ogolnie idzie juz przerobic na wersje europejska, wiec warto brac jak ktos ma kapuchy od groma
Zmieniony przez - zaborek w dniu 2009-03-09 09:11:58
|
|
Yelooon
|
|
przy tej cenie (nie napisałeś ile ale przypuszczam ze ok. 60K) wybrałbym 350Z- bez przeróbek, bez przekładek, wspaniała trakcja, dobry wyglądi wiele innych na plus...
pozdro
|
|
Driver 18
|
|
opcja 350Z jak dla mnie odpada bo mi się to auto za bardzo nie podoba , a co do kierownicy do prawej stronie to maja wejść przepisy dzięki którym będzie można zarejestrować takie auto.Ale chyba wezmę skyline chyba ze supre znajde w jakims bardzo dobrym stanie . |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
a to bedzie auto ktorym bedziesz jezdzil na codzien ? bo jezeli zamierzasz zostawic kiere po prawej , to wyobraz sobie jak bedzie wygladalo wyprzedzanie czy skrecanie w lewo ... |
 |
|
|
|
Yelooon
|
|
|