FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 374 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Co Kupić ???? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Co Kupić ????"   

Driver 18
 Wysłana - 8 marzec 2009 21:20        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam
mam zamiar kupic sobie sportowa fure tylko nie moge sie zdecydowac . Oto moje propozycje:
Toytoa Supra Twin Turbo
Nissan Skyline R34
Mazda RX7
Wszystkie auta z silnikiem ok. 3.0
Pozdro

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 8 marzec 2009 22:25      [zgłoszenie naruszenia]

jak masz gruby hajs to skyline

jak mniejszy to supra

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

Ygor
 Wysłana - 9 marzec 2009 08:12      [zgłoszenie naruszenia]

zdajesz sobie sprawe ze skyline wychodzil tylko z kiera po prawej stronie ? tez bym wizal chyba toyke , ale na szczescie mnie nie stac na zaden

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 9 marzec 2009 09:11      [zgłoszenie naruszenia]

moze przepisy sie zmienia niedlugo i bedzie mozna rejestrowac u nas te z kierą po prawej

ogolnie idzie juz przerobic na wersje europejska, wiec warto brac jak ktos ma kapuchy od groma

Zmieniony przez - zaborek w dniu 2009-03-09 09:11:58

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

Yelooon
 Wysłana - 9 marzec 2009 14:09      [zgłoszenie naruszenia]

przy tej cenie (nie napisałeś ile ale przypuszczam ze ok. 60K) wybrałbym 350Z- bez przeróbek, bez przekładek, wspaniała trakcja, dobry wyglądi wiele innych na plus...

pozdro

plan JDM...

Driver 18
 Wysłana - 9 marzec 2009 18:19      [zgłoszenie naruszenia]

opcja 350Z jak dla mnie odpada bo mi się to auto za bardzo nie podoba , a co do kierownicy do prawej stronie to maja wejść przepisy dzięki którym będzie można zarejestrować takie auto.Ale chyba wezmę skyline chyba ze supre znajde w jakims bardzo dobrym stanie .

Ygor
 Wysłana - 9 marzec 2009 19:47      [zgłoszenie naruszenia]

a to bedzie auto ktorym bedziesz jezdzil na codzien ? bo jezeli zamierzasz zostawic kiere po prawej , to wyobraz sobie jak bedzie wygladalo wyprzedzanie czy skrecanie w lewo ...

Yelooon
 Wysłana - 9 marzec 2009 20:06       [zgłoszenie naruszenia]

widze że autko ma być kozackie ale dalej nie określiłeś funduszy. Mimo wszystko zerknij też na BMW M3... Ja nie pochwalam żadnego z w/w aut

Supra- nawet jeśli masz kapuche to koszty utrzymania niejednego załamały...
Rx7- no zajedwabista fura, lecz kupno dobrego egzemplarza w Polsce graniczy z cudem i tutaj na bank musisz wliczyć w koszta import... no i przkładka nie jest tanią sprawą bo nikt tego auta do warsztatu nie przyjmie bez własnych części; jak wiadomo po przekładce trzeba zrobić przegląd a z samochodami tak egzotycznymi niektóre urzędy naprawde robią problemy...
Skyline- chociaż nic nie mam do tej nyski to mogą wystąpić te same problemy co z rx7...

Ale jak nam wszystkim wiadomo- masz hajs- nie masz problemów, wszystko idzie załatwić ale warto sie zastanowić czy nie lepiej odpuścić i zaoszczędzić nieco hajsu i nerwów... wybór należy do Ciebie, dobrego wyboru zycze

plan JDM...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co Kupić ????

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL