FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 555 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Motocykle
Co wybrać? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Co wybrać?"   

aruss10
 Wysłana - 7 kwiecień 2010 23:07      [zgłoszenie naruszenia]

tylko troche mam mieszane uczucia co do wyboru troche tego plastiku polamanego jest ponoc daje jakies owiewki ale musze sie dopytac czy wszystkie naped mówili mi ze na 100% do wymiany na orum thundercata i mieli mieszane uczucia co do kupna za 6k nie wiem juz sam mam jakis mętlik w głowie ale czas pokaze nie chce sie napalac na motor bo chce dobrze wybrac napaliłem sie raz i nie chce powtórzyć błędu pózniej siedziec u mechanika i denerwować sie ze ładna pogoda a motor nie chce jezdzic

VidaL
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 8 kwiecień 2010 22:18      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym go nie kupił.

Ale to ja. Dla mnie motocykl, to musi być igiełka. Niby cena 6 k, ale jak sobie policzysz wszystkie koszta, to wcale nie będzie to okazja. Chyba, że będziesz takim jeździł.

Poza tym jest, to co wspominałem wcześniej. Kiepska skrzynia w tych modelach. Zresztą nie tylko w tych.

aruss10
 Wysłana - 9 kwiecień 2010 14:24      [zgłoszenie naruszenia]

dzięki Vidal tez jakos chodze inni mówią bierz inni nie ja jestem troche negatywnie nastawiony na tego thundera podliczyłem to z 8500zł musze wydac zeby wyszstko bylo cacy
a za 8500 juz mysle ze cbr f3 lub gsx-r kupie w bdb stanie za granicy po w PL to jaja z tymi motorami wiec kupowanie na ternie naszego kraju odpada

aruss10
 Wysłana - 12 kwiecień 2010 22:51      [zgłoszenie naruszenia]

Od kilku godzin jestem szczesliwym posiadaczem Hondy Cbr 600 F3 z roku 1998 i jestem happpyyyyy
dzieki za info koledzy i szerokosci zyczę

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 12 kwiecień 2010 23:36      [zgłoszenie naruszenia]

gratuluje %R-)

Live to Ride
Ride to Live ©®

pakman191
 Wysłana - 25 kwiecień 2010 17:47       [zgłoszenie naruszenia]

SUUUUUZUUUUUKIIIII nie do za***ania

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia