tylko troche mam mieszane uczucia co do wyboru troche tego plastiku polamanego jest ponoc daje jakies owiewki ale musze sie dopytac czy wszystkie naped mówili mi ze na 100% do wymiany na orum thundercata i mieli mieszane uczucia co do kupna za 6k nie wiem juz sam mam jakis mętlik w głowie ale czas pokaze nie chce sie napalac na motor bo chce dobrze wybrac napaliłem sie raz i nie chce powtórzyć błędu pózniej siedziec u mechanika i denerwować sie ze ładna pogoda a motor nie chce jezdzic
Ale to ja. Dla mnie motocykl, to musi być igiełka. Niby cena 6 k, ale jak sobie policzysz wszystkie koszta, to wcale nie będzie to okazja. Chyba, że będziesz takim jeździł.
Poza tym jest, to co wspominałem wcześniej. Kiepska skrzynia w tych modelach. Zresztą nie tylko w tych.
dzięki Vidal tez jakos chodze inni mówią bierz inni nie ja jestem troche negatywnie nastawiony na tego thundera podliczyłem to z 8500zł musze wydac zeby wyszstko bylo cacy
a za 8500 juz mysle ze cbr f3 lub gsx-r kupie w bdb stanie za granicy po w PL to jaja z tymi motorami wiec kupowanie na ternie naszego kraju odpada