| Autor |
"Czy granie w gry samochodowe typu Need for Speed ma wpływ na to jakim jestesmy..?" |
|
|
Roksi90
|
|
Wysłana - 3 czerwiec 2008 16:27 | zgłoś naruszenie regulaminu
Czy granie w gry samochodowe typu Need for Speed ma wpływ na to jakim jestesmy kkierowcą na drodze? Co o tym sadzicie?
| |
|
 |
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
jakis na pewno
mozna sie nauczyc przewidywac niektore rzeczy (albo i nie ) , ale z głowa
ale refleksu itd mysle ze moze to miec pozytywny aspekt gdy bedziemy w podbramkowiej sytuacji dla przykladu:
jade lewym pasym na dwukierunkowej, kobieta sie wlacza do ruchu wyjezdza z posesji i wjezdza na prawy pas automatycznie zmieniajac pas na lewy gdze ja już jestem
i tutaj refleks odbijam na srodek na pas zieleni gdzie na srodku sa latarnie notabene, na centymetry przy lampach dodajac gazu jednoczesnie trąbiąc unikam stłuczki
na moje to na grach taki odruch, cale zycie grałem w kazdego NFS, przechodzac niektore po kilka razy
chociaz znowu jak mialem stluczke jeszcze jak byłem młody gniewny to ojciec mowi: kur.wa to nie need for speed, sciany nie są gumowe niby moja wina była, ale pedał specjalnie mnie nei wpuscil przed siebie i wydupczyłem w niego
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Moim zdaniem nie.
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
| Wysłana - 3 czerwiec 2008 17:19 Usunięta przez serekkox za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
kwiatula16
|
|
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
ma wplyw, taki ze wydaje nam sie ze jestesmy miszczami kierownicy i auto po stluczce nie ma nawet rysy
|