| Autor |
"Daewoo matiz" |
|
|
rejent2
|
|
Wysłana - 7 marzec 2011 14:50 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
Ygor
|
|
nie mow ze zamieniles lanosa na matiza ? jak sie tym jezdzi w ogole ? pewnie niezbyt pewnie co ? |
 |
|
|
|
rejent2
|
|
Wszystkie auta stoją pod domem różnie się jeździ ale zazwyczaj wybieram puga ale matiz pozytywnie, jeździ się nie źle fajne auto do miasta siedzi się wysoko, dobra widoczność w takim małym aucie to naprawdę ułatwia manewry. Mały silniczek daje sobie rade do setki rozpędza się w 17s nie mierzyłem ale odniosłem wrażenie że szybciej. lepiej mi się prowadzi niż lanosa, jest łatwy
Zmieniony przez - rejent2 w dniu 2011-03-09 16:48:04 |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
a jak ze spalaniem ? daewoo nie slynie z oszczednosci ... |
 |
|
|
|
rejent2
|
|
Lanos w te największe mrozy w mieście na odcinkach do 5 km maksymalnie spalił nie całe 15 litrów gazu ten miedzy 6 a 7 benzyny
Zmieniony przez - rejent2 w dniu 2011-03-09 19:30:20 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
smuk
|
|
To ma przejechane ~23k km albo zle widze ??
Matizem troche sie kulałem, ale tak jak mówisz to jest autko jedynie do miasta i to małego, demon predkosci to to nie jest |
 |
|
|
|
rejent2
|
|
więcej ma przejechane 83K km
Znajomy kupił ostatnio Felicje 95r z przebiegiem 31 K km |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
rejent2
|
|
Ali mówisz o felicji? Przebieg prawdziwy, dosłownie dziadek na wsi jeździł tylko do kościoła mało tego auto nigdy nie widziało zimy, cały czas garażowany nawet opony są z 95 roku, do roku 2005 była prowadzona dokumentacja serwisowa a ostatnie 5 lat stał. oczywiście dziadek pedant wszystko w środku zadbane nawet bagażnik wyłożony gumą auto jak nowe |
 |
|
|
|
rejent2
|
|
Rok Póżniej...
Doszło jakieś 7 tyś km
Spalanie w mieście korki i odcinki 2-3 km około 8 litrów
Najniższe spalanie miałem 5,9 litra w mieście
W trasie jeszcze nie jechałem
Wymienione Kable + świece 38zł filtr powietrza 18 zł, olej 80 zł filtr oleju 12 zł, przednia szyba 300zł
a tak to jakiś h...j Wskoczył na maskę i skakał po dachu. dodatkowo 2 Rysy długości 20 cm na drzwiach i masce do samej blachy no i ta szyba ktoś kamieniem przy***ał.
Zmieniony przez - rejent2 w dniu 2012-02-09 23:32:42 |
 |
|