| Autor |
"Do 7 tys" |
|
|
magilla_m
|
|
Wysłana - 9 czerwiec 2007 15:09 Przeniesiona przez AliBabus z działu 'Kupujemy samochód'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam zamierzam niedługo kupic auto. Cena do wydania to 6-7 tys. Narazie mysle nad mondeo mk1. krotka astra. vectra A. Co polecacie z tych 3ech? a moze cos innego? Chodzi mi o auto w miare duze. Wiem ze do opli czesci sa tanie a jak do forda mondeo?
| |
|
 |
|
|
|
labtec
|
|
zła kategoria
|
|
|
magilla_m
|
|
|
|
|
labtec
|
|
taka, jak jest teraz
|
|
|
magilla_m
|
|
|
|
|
TYSON
|
|
jakiegos diesla i lać OO lub OR
|
 |
|
|
|
labtec
|
|
Wiem ze do opli czesci sa tanie a jak do forda mondeo?
Ta sama "półka", te same ceny części... IMO nie będzie różnicy między Vectrą czy Mondeo, albo Omegą/Scorpio
Zmieniony przez - labtec w dniu 2007-06-09 20:03:32
|
|
|
shuttle
|
|
Szukaj jakiegos TD albo coś z gazem. Jak szukasz czegos duzego to moze toledo? Może byc kombi? I jakaś granica wieku? |
 |
|
|
|
kscman
|
|
w zyciu nie kupuj MOndeo,ani nic z FOrda(sam mialem) i mam kumpla co 3 lata w orginalnym serwisie pracuje, i to co mowi mi o Fordach... bleee dramaa,,
ustrzegaj sie, a szczegolnie tych starszych |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
IMO Vectre A eliminuje beznadziejny wygląd o asterce moge powiedzieć bo sam śmigam. Częsci tani, konstrukcja prostai dosyc solidna, blachy moze i kiepskie ale moja o dziwa zero rdzy. Do zagazowania marzenie, zakładasz jakąs tania instalkę i na tych osmiozaworówkach pomykasz jak miło. Ja mam sprowadzną z holandii z fabryczna instalką i po 1,5 roku uzytkowania, przejechaniu 25 000 km bez większych problemów, raz musiałem ustawić instalkę no i hamulce poprawiłem bo były średniawe. Polecam swieżo sprowadzaną bo tam naprawdę dbają o auta i taki egzemplarz poqwinien być bardziej bezproblemowy i zadbany.
|
|
kscman
|
|
tak jest ale jeden minus, ze to popularne auto, ale wiele osob uwaza to za plus:) |
 |
|