Witam wszystkich mam pewien problem a minowicie po podlaczeniu calego szprzetu czyli glosnikow w dzwiach wzmacniacza kondensatora i subwofera gdy jade i slucham muzyki samo sie poglasnia i przycisza co moze byc tego przyczyna i jak temu zaradzic bo niemam pojecia z gory thx za pomoc :)
Jest w radiach taka funkcja ze muzyka gra głośniej razem ze wzrostem obrotów silnika ale tego nie da się podłączyć niechcący żeby o tym nie wiedzieć
Pozostaje 2 funkcja czyli pogłaśniania wraz ze wzrostem natężenia dźwięku w kabinie. Przeszukaj instrukcje od radia bo mi wyleciało z głowy jak to się nazywa
mozliwe ze bylo wlaczone domyslnie , kiedys wsiadlem do focusa i tak zaczelo glosniej i ciszej , sobie mjysle co jest ... dopiero po 15 minutach wpadlem na to ze to ten systems ... w niektorych radiach mozna regulowac natezenie tych zmian bo jak jest za mocno to mnie przynajmniej ostro wkurza ...
Znajdź ta opcje i ja wyłącz