FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 414 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Fat Brava Jak sie sprawuje??? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Fat Brava Jak sie sprawuje???"   

tos
 Wysłana - 13 sierpień 2008 22:10       

Przeniesiona przez serekkox z działu 'Problemy z samochodem'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam pytanko do posiadaczy samochodu Fiata Brava. Jak sie sprawują te samochody ile palą ponieważ chce sobie kupic a słuszałem że dużo pala i sie psuja. Chodzi mi o silnik 1.6 16V i 1.8 16. Czy opłaca sie kupic odrazu z gazem czy lepiej benzyne . Dzięki z góry za odpowidzi:)

ArvaL
 Wysłana - 14 sierpień 2008 13:46      [zgłoszenie naruszenia]

juz kiedys pisalem, według mnie auto jest ok. Moje odczucia sa jak najlepsze NIE KUPUJE SIE AUTA Z GAZEM, JAK CHCESZ GAZ ZAKLADAJ GO SAM!

FARINELLI
 Wysłana - 16 sierpień 2008 20:40       [zgłoszenie naruszenia]

sporo aut jest kupionych w polsce w salonie i ma 1 go wlasciciela. Ta jest duży plus.

koszty eksploatacji :zawieszenie siada ale przy cenach typu wachacz kompletnny 90zl, końcowka drążka 15 zł, tuleje zawieszenia od 4-15 zł (ceny części nowych) sprawiają ze jest to typowe auto dla osob o niezbyt zasobnym portfelu. Naprawy zawieszenia grosze . Po za tym nie odnotowalem wiekszych rroblemów. Zatem polecam !!!!

sprzedam nowe amortyzatory tył Monroe Renault 19, Toyota Corolla, Ford Festiva/Mazda 121-przód, Sachs-BmwE24/E

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Fat Brava Jak sie sprawuje???

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL