FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 405 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Ford Mondeo? i przepisy? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Ford Mondeo? i przepisy?"   

jarko27
 Wysłana - 20 luty 2009 13:17        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witajcie,
Mam VW Bore kupiona w pazdzierniku i mam zamiar sprzedać pytanie pierwsze- po jakim czasie moge sprzedać samochód tak aby nie płacić wzbogacenia do US?
Pytanie nr 2: Planuje kupić Forda Mondeo coś takiego [moto.allegro.pl/item550094760_piekny_ford_mondeo_tddi_zarejestrowany.html]

Jakie opinie ws tego samochodu? awaryjność, cześci, spalanie itp? Zdaje sobie sprawe że to Ford ale w tym przedziale cenowym prezentuje sie (na oko w miare ok.
Pozdro

Ygor
 Wysłana - 20 luty 2009 13:27      [zgłoszenie naruszenia]

o ile mi wiadomo to pol roku , ale to dotyczy tylko sytuacji kiedy sprzedasz drozej niz kupiles. co do mondeo uwazam za bardzo fajny wybor - sa tanie , fajne i dobre - tylko traca wartosc dosc szybko. ciagle sie slyszy ze te diesle sa bardzo wrazliwe na paliwo i trzeba na to uwazac

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 23 luty 2009 10:13       [zgłoszenie naruszenia]

Fordowskie diesle to porazka, strasznie wrażliwe na paliwo i sypia się zdrowo a naprawa tych w commonrailu to wydatek rzędu połowy wartości auta, ale benzyny ford robi dobra, dlatego przgladając oferty większość to diesle które sa tańcze od benzyniaków w tym przypadku.

Fajne sa te moneo jaednak to ford, traci właśnie na wartości i cięzko tez z odsprzedaża, nawet widac że takie mondeo z jednego rocznika jest już o 1/3 tańsze od vecvtry c czy paska.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ford Mondeo? i przepisy?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL