FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 537 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Problemy z samochodem
Ford Windstar - problem z odpaleniem (elektryka) :/ 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Ford Windstar - problem z odpaleniem (elektryka) :/"   

drożdż
 Wysłana - 3 wrzesień 2008 11:06        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Mam problem z odpaleniem auta a mianowice gdy ostatnio grzebalem pod maska przez przypadek zrobilem male zwarcie tzn. do obudowy silnika dotknela sie wsuwka do ktorej podlaczony jest bezpiecznik na kablu prowadzacym do przełącznika gaz/benzyna znajdujacym sie w srodku auta. Mialem kiedys ten sam problem kiedy spalil sie owy bezpiecznik - kontrolka przy przelaczniku gaz/benzyna wogole nie swiecila i samochoda nie chcial odpalic poniewaz nie mial podawanej benzyny ani gazu. Teraz jest podobnie - kontrolka nie swieci ale bezpiecznik jest caly. Wymienilem rowniez przkekaznik do ktorego dalej prowadzi kabel z bezpiecznikiem, niestety rowniez to nie pomoglo. Jedyne co przychodzilo mi na mysl to wlasnie ten bezpiecznik oraz przekaznik do ktorego dochodza kable, nic innego nie moge tam zauwazyc. Czy ktos wie co moglo sie spalic podczas tego zwarcia (sprawdzilem wszytkie inne bezpieczniki w aucie i wszystkie sa całe) ??? Z gory dziekuje

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ford Windstar - problem z odpaleniem (elektryka) :/

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL