Hej. Wiecie może co to za głośniki fabryczne siedzą w astrze g? Jest to zestaw dwudrożny. Ale co to za marka i jaka moc? Czy sygnał do nich jest puszczony przez zwrotnice czy tylko tak?
Albo Serek, jak ty miałeś w astrze f ?
btw dobrze dają czadu te głośniki na razie zmieniłem tylko radio, bo są na tyle dobre, że nie widze sensu kupować jakichś Hertzów albo Helixy. Może jak budżet pozwoli.
Zmieniony przez - matand w dniu 2011-11-01 20:02:35
Nie wiem jak dokładnie jest w astrze g ale opel zawsze kładł dobre głosniki w swoich autach (ja jeżdżę juz trzecim ). Jednostki sterujace jednak juz takie dobre nie bywały, wystarczyło je wymienic i juz można było być zadowolnym z dźwieku . Z tego co sie orientuję montowane były głosniki albo blaubupkta albo pioniera.
W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu
Dzięki a powiedzcie mi jak przebić się z kablem prądowym do suba z kabiny pod maskę do akumulatora?
Macie po sogu
Po stronie kierowcy w scianie grodziowej poszukaj zaslepki gumowej, tam przeprowadz kabel. Nie zapomnij o bezpieczniku na kablu zasilajacym. Bezpiecznik najlepiej nie dalej niz 40 cm od akumulatora (od klemy).
Pozdr.
Sog.
Spokojnie mnóstwo radiów podłączyłem i wzmacniaczy. Chodziło mi tylko o to jak sie przebić pod maskę z kablami, żeby za dużego bajzlu nie narobić. Będę więc szukał tej zaślepki.