Witam!
Jakie głośniki możecie mi polecić do Astry I?? Bodajże tam w drzwiach są głośniki 165mm tylko trzeba specjalnych dystansów. Mam radio Kenwood KDC-W3534A (ale niedługo mam zamiar wymienić na lepsze i tu też podajcie propozycje tak do 500-600zł). Głośniki do 350-450zł. Żeby był basik,ale i czysty dźwięk. Głównie hip-hop . A-jeszcze dodam,że chce głośniki TYLKO na przód.
Zmieniony przez - tofik1987 w dniu 2008-09-02 22:19:54
"Umrzeć to nie sztuka natomiast sztuką jest żyć
Prawdziwym arcydziełem - żyć i nie zejść na psy..."
Mam radyjko Kenwood KDC-W3534A. Jak już wygłuszę drzwi to chciałbym kupić jakieś głośniki w przedziale od 350-500zł. Co byś mi polecił do tego radia?? Radio też za jakiś czas zmienię .
Pod samo radio szukaj glosnikow ktore nie przekraczaja mocy 50/60 watt w RMS - osobiscie polecam ten zestaw [essa.com.pl/oferta/index.php?id=2,18,233&kid=233&pid=1522] - graja bardzo cieplo, czysto a i basu nie brakuje przy dobrze wygluszonych drzwiach a i firma solidna i ceniona czyli jakis tam zaczatek profesjonalnego car audio -
te dwa zestawy co Ci podalem zagraja dosc dobrze pod samym radiem ale wiadomo ze dopiero pod wzmakiem pokaza co potrafia - gdybys jednak myslal nad wzmakiem dla przedniego zestawu to jeszcze PowerBass L-6c (graja mniej cieplo za do basu jest dosc sporo) albo Rainbow'y tez sa ok [allegro.pl/item427413403_rainbow_slx_265_deluxe_warszawa_od_ss.html]
no ale bez wzmaka to zagraja na 1/4 swoich mozliwosci - bedzie to przypominalo raczej pierdzenie niz ganie
Zmieniony przez - DiscoBoy w dniu 2008-09-05 19:38:12
DiscoBoy - jak wsadzić kabelki do zwrotnicy w uDimension El Comp 6?? Pewnie trzeba rozkręcić całą zwrotnicę...??
Zmieniony przez - tofik1987 w dniu 2008-09-18 17:40:42
Zmieniony przez - tofik1987 w dniu 2008-09-18 18:48:44
koorwa ja kupilem ten zestaw z ekspozycji sklepowej i kable juz mialem podkrecone, nawet przy montarzu ich nie wykrecalem tylko przy tweeterze rozlaczylem zeby przez drzwi przelozyc ale wydaje mi sie ze ta obudowa sie rozmontowywuje - pokombinuj, nie zmuszaj mnie zebym rozkrecal drzwi i odklejal zwrotke