| Autor |
"Glosniki i skrzynia, do oceny:)" |
|
|
Dee-Jay
|
|
Wysłana - 15 styczeń 2008 21:22 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam. chcialem do swojego autka wrzucic na przod [allegro.pl/show_item.php?item=292395032]
na tyl [allegro.pl/show_item.php?item=292953981] i gdo bagaznika [allegro.pl/show_item.php?item=292771009] co o tym myslicie? z przodu mam miesjce na 16cm glonsiki a z tylu po bokach sa miejsca na 6x9 . wiem ze sprzet nie jest z gornej polki, wiec nie wyjezdzac mi z clarionem i infiniti bo nie stac mnie na to narazie chce poprostu zeby jakos gralo, glosno, sopran dobry i zeby bass masowal plecy. radio mam 4x50 sony xplode, a wzmacniacz blaupunkta 300w rms . moga byc takie glosniki i skrzynia? moze ktos ma cos z tego i wie jak to gra? czy lepiej zainwestowac w jbl na przod i jbl 6x9 bo wiele drozsze nie sa w sumie... ?
| |
|
 |
|
|
|
Trebles
|
|
Co do głośników to proponuje iść gdzieś i ich posłuchać na mnie ogolnie wrażenia nierobią. Co do glośników jbl jak kto lubi. Kiedyś posłuchałem głośniczków alpiny są troche droższe od blaupuktów ale naprawde ładnie grają. Z głośnikami jak z dziewczynami jednemu podoba się blondynka , drugiemu brunetka więc najlepiej podbieraj pod siebie.
[http://www.allegro.pl/item291668281_alpine_sxe_1750s_nowe_fv.html] |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
Dee-Jay
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
Dee-Jay
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
Dee-Jay
|
|
no ja u sibeie mam tego sony xploda, ale u mamy w hondzie jest ten pioneer ktorego zreszta ja kupilem pol roku temu, wiec moze zamienic zawsze no to tak zrobie. ale 1000zl mowisz za samo wygluszenie i podlaczenie? czy lacznie z kupnem hertza i glosnikow na przod, np w tyms amym miejscu w ktorym bede chcial wszystko zamontowac... ? |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
1000zł montaz glosnikow + wygluszenie drzwi lacznie z materialami do tego potrzebnymi.
Wyguszenie zajmuje pare godzin
Sprzet kupowany w firmie w ktorej zlecasz montaz jest z reguly tanszy.
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-01-16 18:13:30
 |
|
|
|
Dee-Jay
|
|
|
|
|
serekkox