FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 579 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Golf IV niski przebieg 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Golf IV niski przebieg"   

damian6234
 Wysłana - 17 sierpień 2008 22:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

czy te auto [http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6062251] z tak niskim przebiegiem jest godne uwagi?

smuk
 Wysłana - 17 sierpień 2008 22:56      [zgłoszenie naruszenia]

Jeżeli ten przebieg jest udokumentowany, to myśle ze warto, bo golf 4 generacji to bardzo dobre auto tanie w eksploatacji.

damian6234
 Wysłana - 17 sierpień 2008 23:44      [zgłoszenie naruszenia]

a nic sie tam nie zastalo ?? skoro tak stal dlugo nieuzywany ?

emate
 Wysłana - 18 sierpień 2008 11:39      [zgłoszenie naruszenia]

ja bym chyba nie kupił tego auta, żadna rewelacja za te cenę, poszukałbym innej "okazji"

[http://www.myspace.com/ematee]

"Idziemy przez życie dobrze znanym skrótem"

Batman..
 Wysłana - 18 sierpień 2008 23:52      [zgłoszenie naruszenia]

kolego tam jest bankowo przebieg w tysiącach kilometrów!!

FARINELLI
 Wysłana - 19 sierpień 2008 20:39      [zgłoszenie naruszenia]

ja w takie bajki nie wierzę. Co robia handlarze zaraz po zakupie ? przekraczasz granice na strone polską same budki z napisami cpofanie liczników, cofaja wymieniaja kierownicę (tu jest akutar skóra, wymieniaja gałkę zmiany biegów, nakladki na pedały i dorabiają nowe klucze to wszystko dla pozoru nowości...w taki przebieg uwierze jesli jeździłby nim moj sasiad albo osoba która chociaż znam z widzenia. Narazie takich osób nie znam wcale...mój ojciec ma od nowości partnera którym jeździ od pon-pt 5 km do pracy a w niedziele na giełde 100km i przez 7 lat zrobił 200tyś km. Sam przyznasz że mało jeździ a przebieg nie wziąl sie z kosmosu...

sprzedam nowe amortyzatory tył Monroe Renault 19, Toyota Corolla, Ford Festiva/Mazda 121-przód, Sachs-BmwE24/E

ArvaL
 Wysłana - 21 sierpień 2008 09:59       [zgłoszenie naruszenia]

nie kazdy handlarz wali w hu** ale ten golf nie jest okazja. jezeli przebieg jest udokumentowany to cacy, zerknij tylko czy na ksiazce serwisowej nie ma napisu made in china pozatym poptarz na srodek. Deska zniszczona, mam wrazenie ze byl walony

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Golf IV niski przebieg

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL