Witam posiadam taka Haneczke'' [img293.imageshack.us/i/dsc00413n.jpg/] '' i chciałbym kupić do niej spoiler ze światłem stopu na tylnią klapę.Problem ze nigdzie nie mogę takiego znaleźć.W Aso kosztuje ponad 1k ;/ dzisiaj znalazłem podobny ale do wersji sedan ( [img707.imageshack.us/i/zdjecie4b756575bd87e7a8.jpg/] ) wersja coupe( [img693.imageshack.us/i/hoac9802cpe1.jpg/] ) jest o 2.5 centymetra szersza od sedana.Ale na moje oko to one sie niczym nie różnią.Może ktoś z Was wie gdzie mogę dostać taki spoilerek ? lub czy może już ktoś miał taki problem.Dzieki pozdrawiam- Igor.
jedyna opcja to jednak chyba allegro lub szroty , problem w tym ze ten model jest w polsce malo popularny bo jak pewnie wiesz model ten wychodzil na rynek amerykanski a w polsce jest tylko to co zostalo importowane.
inna sprawa ze wg mnie takie spoilerki w coupe i sedanach wg mnie wcale nie poprawiaja wygladu auta , ale wiadomo rzecz gustu
Siema Igi :D No ja mam typowo amerykańca niektóre Hanki są produkowane w Rzeszy.Mam czasem duży problem z dostaniem zamienników co kończy się to wizytą w Aso i kosztuje nie mało.Co do wyglądu spoilera to jest on 'sexowny'delikatny i podkreśla sportowy wygląd Hance wg mnie napewno Mój traktor będzie lepiej wyglądać z niż bez.Ale szukam i szukam i znaleźć nie mogę ;/