| Autor |
"Honda Civic '95 1,5 16V" |
|
|
Ygor
|
|
łał hydraulicznie regulowany musiałeś to dodać co ? a ja w poprzednim civicu robilem sobie podlokietnik z opakowania po plynie do spryskiwaczy ...
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2011-03-14 15:54:04 |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
nie wiem po co to robie bo i tak tu chyba nikt nie zaglada ale moze sie znajdzie jakas dusz ktora zainteresuje sie moim przejazdem - nagranie bardzo kiepskie bo kamerzysta chyba sie na przeciazenia nie przygotowal , patrzac na technike jazdy pojechalem jak ostatnia dupa , ale wynik byl calkiem niezly - na 48 startyujacych w tej klasie aut (do 1600 cm - rozpietosc mocowa od 100 KM do niemal 200 - wiekszosc to ok 130 km i sporo 160 km vti tylko jedna osoba miala taki sam mocowo samochodi byla ostatnia - reszta mocniejsza tylko) bylem 27 czyli srodek stawki i chyba wstydu nie ma ... jakby to ktos pytal to byl to prawie najgorszy przejazd (drugi od konca)
[www.docs.google.com/leaf?id=0B00WDQtvNDhjN2U0Y2RhNjgtMDk3My00NTQxLWE1ZjAtMDJjYzAzOGM2ZGYy&hl=en_US&authkey=COD20q8M]
a jeszcze jedno - moj najlepszy czas to 1:53.098 a najlepszy czas w klasie to 1:34 trzeba jednak dodac ze auta z czolowki po pierwsze byly duzo mocniejsze i kompleksowo przygotowane do sportowej jazdy (slicki, dobra zawieszka , calkowity brak wnetrza , a nawet lekkie szyby , drzwi etc), po drugie kierowcy mieli duże doświadczenie w tej dziedzinie bo jezdza na zawody , ja natomiast seryjne 1,5 ze zmienionym zawieszeniem pełnym środkiem gratami w bagazniku i zawsze z jakims pasazerem
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2011-05-25 12:03:10
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2011-05-25 12:04:01 |
 |
|
|
|
Only_Metal
|
|
|
|
|
persil89
|
|
Proszek
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
hehe , dzieki , jak bedzie kasa i jakas impreza gdzies blisko w miare to pewnie sie przejade - moze uda sie wreszcie na spokojnie przejechac  |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
|