FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 2114 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Mój samochód
Honda Civic '95 1,5 16V 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Honda Civic '95 1,5 16V"   

Ygor
 Wysłana - 14 marzec 2011 15:53      [zgłoszenie naruszenia]

łał hydraulicznie regulowany musiałeś to dodać co ? a ja w poprzednim civicu robilem sobie podlokietnik z opakowania po plynie do spryskiwaczy ...

Zmieniony przez - Ygor w dniu 2011-03-14 15:54:04

Ygor
 Wysłana - 24 maj 2011 09:00      [zgłoszenie naruszenia]

Ygor
 Wysłana - 25 maj 2011 12:00      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem po co to robie bo i tak tu chyba nikt nie zaglada ale moze sie znajdzie jakas dusz ktora zainteresuje sie moim przejazdem - nagranie bardzo kiepskie bo kamerzysta chyba sie na przeciazenia nie przygotowal , patrzac na technike jazdy pojechalem jak ostatnia dupa , ale wynik byl calkiem niezly - na 48 startyujacych w tej klasie aut (do 1600 cm - rozpietosc mocowa od 100 KM do niemal 200 - wiekszosc to ok 130 km i sporo 160 km vti tylko jedna osoba miala taki sam mocowo samochodi byla ostatnia - reszta mocniejsza tylko) bylem 27 czyli srodek stawki i chyba wstydu nie ma ... jakby to ktos pytal to byl to prawie najgorszy przejazd (drugi od konca)

[www.docs.google.com/leaf?id=0B00WDQtvNDhjN2U0Y2RhNjgtMDk3My00NTQxLWE1ZjAtMDJjYzAzOGM2ZGYy&hl=en_US&authkey=COD20q8M]

a jeszcze jedno - moj najlepszy czas to 1:53.098 a najlepszy czas w klasie to 1:34 trzeba jednak dodac ze auta z czolowki po pierwsze byly duzo mocniejsze i kompleksowo przygotowane do sportowej jazdy (slicki, dobra zawieszka , calkowity brak wnetrza , a nawet lekkie szyby , drzwi etc), po drugie kierowcy mieli duże doświadczenie w tej dziedzinie bo jezdza na zawody , ja natomiast seryjne 1,5 ze zmienionym zawieszeniem pełnym środkiem gratami w bagazniku i zawsze z jakims pasazerem

Zmieniony przez - Ygor w dniu 2011-05-25 12:03:10

Zmieniony przez - Ygor w dniu 2011-05-25 12:04:01

Only_Metal
 Wysłana - 27 maj 2011 23:03      [zgłoszenie naruszenia]

Wiekszosc przejazdu to zamiast toru to widzialem deske rozdzielcza

Dajesz Ygor

persil89
Proszek
 Wysłana - 29 maj 2011 17:40      [zgłoszenie naruszenia]

Fajnie że wrzuciłeś
Powiem tak z tego co widziałem naprawdę fajna trasa można było się porozpędzać. Przejazd patrząc po miejscu raczej nie najgorszy a ci co częściej biorą udział to jak nie jeździsz tak często to nie masz po prostu szans (na samych szykanach cię wezmą) Miło było zobaczyć cię w akcji i popieram takie zabawy <yes>

[http://www.fmoto.pl/Budowa_auta_do_KJS__Polonez_2.0_24v-t2442.html]

Ygor
 Wysłana - 30 maj 2011 16:06      [zgłoszenie naruszenia]

hehe , dzieki , jak bedzie kasa i jakas impreza gdzies blisko w miare to pewnie sie przejade - moze uda sie wreszcie na spokojnie przejechac

Ygor
 Wysłana - 23 luty 2012 10:18       [zgłoszenie naruszenia]

kurzem tu zarosło to coś tu dopiszę - udało mi się za niezłą kasę najesieni wyrwac halogeny i to oryginalne (rzadka rzecz) do tego auta - kupiłem je w cenie tajwańskich podróbek więc jestem naprawdę zadowolony - problem w tym że nie sa one zbyt urodziwe , ale chciałem mieć halogeny gdyż oświetlenie w tym aucie jest no jakby to powiedzieć słabe - przód jest nisko itd zobaczcie sdami :

są srebrne i wyglądają jak lampki od syrenki , srebro przy czarnym lakierze słabo wygląda i rzuca się w oczy a chciałem tego uniknąć więc wymyśliłem coś takiego :

bardzo jestem ciekaw jak to bedzie wygladac na furze - najwyzej sie opierdzieli stówę drożej

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 7 stron.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Honda Civic '95 1,5 16V

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL