| Autor |
"Honda Civic '95 1,5 16V" |
|
|
Ygor
|
|
Wysłana - 25 luty 2010 17:32 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witajcie

Wiem ze jest to dla wszystkich totalnym zaskoczeniem ale w grudniuubieglego roku kupilem sobie czarne jajko.

Nie ma żadnych wypasów , nie robi kle kle ani ziuuu. Koloru jest czarnego z elementami brazu - dziura w progu oraz nadkola standardowo dla tej marki z tamtych i nie tylko lat.

Z wyposazenia jest elektryka szyb , lusterek , podlokietnik (raczej niepraktyczny) i długa lotka , poza tym nie ma nic - klimy , poduch absu i innych wynalazkow szatana.

Silnik to 1,5 na podwojnym wtrysku wiec zaledwie 90 koni , niektorzy twierdza ze samochod sprawnie przyspiesza ale oni zwyczajnie sie nie znaja O dziwo nie pali w ogóle oleju (tak wiem to skandal) ani innych plynow nie liczac bezolowiowej. auto w momencie zakupu mialo podobno 165900 przebiegu na ile jest to prawda okaze sie iedy bede poprawial oswietlenie zegarow. jezdzila nim ponoc kobieta w holandii , ale to raczej jest bzdura gdyz widac w aucie pozostalosci po lepszym audio jak chocby uciety kabel do wzmacniacza przy aku.
Powyzsze zdjecia sa z aukcji gdyz z racji pogody od zakupu auto nie bylo myte , fotki rowniez raczej nie powstaly , po 3 dniach od zakupu auto troche sie stuningowalo (nie z mojej winy) :

a tutaj jest najaktualniejsza fotka - z przed kilku dni :

Co do auta mam pewne plany ale musza one zaczekac do czasu kiedy doprowadze je do stanu co najmniej zadowalajaego - tyczy sie to glownie blachy gdyz technicznie nie ma sie do czego przyczepic a to co bylo do zrobienia w wiekszosci zrobilem - zostal tylko niedzialajayc klakson. nastepnie pojdzie audio ktore juz czeka po poprzednim aucie , oraz lampki na przod zwane clear black z kierunkami koloru bursztynowego. No i koniecznie jakies kola na lato. To tyle na wejsciu , jeszcze konkurs dla spostrzegawczych - znajdz 5 roznic miedzy pierwszym zdjeciem a tym :

jak tylko bede w stanie zrobic fotki ktore sie nadaja do publikacji , i bedzie mi sie chcialo to troche tu pozmieniam. zapraszam do wieszania psów.
| |
|
 |
|
|
|
persil89
|
|
Proszek
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
no była fajna , i pewnie dalej jest ... ty to umiesz podtrzymać na duchu ...  |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
Żeby nie było nudno - wiosna przyszła trzeba było zapodać jakieś koła na lato - felgi Kosei z oponami Bridgestone Turanza 195/50/15

fotograf ze mnie marny jak widać , ale nazywo elgi wyglądają bardzo ładnie - standardowo auto prosi się o obniżenie ... ale na razie nie amm piniendzy - teraz musze odlozyc na blacharza bo jest zle ... |
 |
|
|
|
rafeek8925
|
|
Fele ładne  |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
na ostatniej fotce ktoś tam w aucie wyglada jakby krzyczał: HELPPP
zrób blachówe i będzie git
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Może być ale tapicerka jak z fiata 125p
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
JerzyKiler
|
|
Ładne alu
A orientujesz się ile kosztuje takie obniżenie auta?
(wszystkie części + robota) |
 |
|