FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 1876 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Mój samochód
Honda Civic '95 1,5 16V 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Honda Civic '95 1,5 16V"   

Ygor
 Wysłana - 25 luty 2010 17:32        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witajcie

Wiem ze jest to dla wszystkich totalnym zaskoczeniem ale w grudniuubieglego roku kupilem sobie czarne jajko.

Nie ma żadnych wypasów , nie robi kle kle ani ziuuu. Koloru jest czarnego z elementami brazu - dziura w progu oraz nadkola standardowo dla tej marki z tamtych i nie tylko lat.

Z wyposazenia jest elektryka szyb , lusterek , podlokietnik (raczej niepraktyczny) i długa lotka , poza tym nie ma nic - klimy , poduch absu i innych wynalazkow szatana.

Silnik to 1,5 na podwojnym wtrysku wiec zaledwie 90 koni , niektorzy twierdza ze samochod sprawnie przyspiesza ale oni zwyczajnie sie nie znaja O dziwo nie pali w ogóle oleju (tak wiem to skandal) ani innych plynow nie liczac bezolowiowej. auto w momencie zakupu mialo podobno 165900 przebiegu na ile jest to prawda okaze sie iedy bede poprawial oswietlenie zegarow. jezdzila nim ponoc kobieta w holandii , ale to raczej jest bzdura gdyz widac w aucie pozostalosci po lepszym audio jak chocby uciety kabel do wzmacniacza przy aku.

Powyzsze zdjecia sa z aukcji gdyz z racji pogody od zakupu auto nie bylo myte , fotki rowniez raczej nie powstaly , po 3 dniach od zakupu auto troche sie stuningowalo (nie z mojej winy) :

a tutaj jest najaktualniejsza fotka - z przed kilku dni :

Co do auta mam pewne plany ale musza one zaczekac do czasu kiedy doprowadze je do stanu co najmniej zadowalajaego - tyczy sie to glownie blachy gdyz technicznie nie ma sie do czego przyczepic a to co bylo do zrobienia w wiekszosci zrobilem - zostal tylko niedzialajayc klakson. nastepnie pojdzie audio ktore juz czeka po poprzednim aucie , oraz lampki na przod zwane clear black z kierunkami koloru bursztynowego. No i koniecznie jakies kola na lato. To tyle na wejsciu , jeszcze konkurs dla spostrzegawczych - znajdz 5 roznic miedzy pierwszym zdjeciem a tym :

jak tylko bede w stanie zrobic fotki ktore sie nadaja do publikacji , i bedzie mi sie chcialo to troche tu pozmieniam. zapraszam do wieszania psów.

persil89
Proszek
 Wysłana - 25 luty 2010 17:37      [zgłoszenie naruszenia]

w końcu założyłeś temat
Jak już mówiłem ładna Przód już poprawiłeś ?

Zmieniony przez - persil89 w dniu 2010-02-25 17:38:26

[http://www.fmoto.pl/Budowa_auta_do_KJS__Polonez_2.0_24v-t2442.html]

Ygor
 Wysłana - 26 luty 2010 08:27      [zgłoszenie naruszenia]

no nie ma za bardzo teraz kiedy fotek robic , myc itd. Dzieki przo na razie wisi na trytetkach

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 26 luty 2010 14:47      [zgłoszenie naruszenia]

Poprzednia była kosa

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

Ygor
 Wysłana - 27 luty 2010 16:16      [zgłoszenie naruszenia]

no była fajna , i pewnie dalej jest ... ty to umiesz podtrzymać na duchu ...

Ygor
 Wysłana - 27 marzec 2010 13:20      [zgłoszenie naruszenia]

Żeby nie było nudno - wiosna przyszła trzeba było zapodać jakieś koła na lato - felgi Kosei z oponami Bridgestone Turanza 195/50/15

fotograf ze mnie marny jak widać , ale nazywo elgi wyglądają bardzo ładnie - standardowo auto prosi się o obniżenie ... ale na razie nie amm piniendzy - teraz musze odlozyc na blacharza bo jest zle ...

rafeek8925
 Wysłana - 27 marzec 2010 15:21      [zgłoszenie naruszenia]

Fele ładne

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 27 marzec 2010 19:28      [zgłoszenie naruszenia]

na ostatniej fotce ktoś tam w aucie wyglada jakby krzyczał: HELPPP

zrób blachówe i będzie git

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

serekkox
PZAA
 Wysłana - 27 marzec 2010 20:31      [zgłoszenie naruszenia]

Może być ale tapicerka jak z fiata 125p

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 29 marzec 2010 18:30      [zgłoszenie naruszenia]

Coś się tam z przodu na zderzaku łuszcze lakier

Zabor

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

JerzyKiler
 Wysłana - 12 maj 2010 11:58      [zgłoszenie naruszenia]

Ładne alu

A orientujesz się ile kosztuje takie obniżenie auta?
(wszystkie części + robota)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 7 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Honda Civic '95 1,5 16V

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL