| Autor |
"Honda Civic Coupe D15B7" |
|
|
marcov
|
|
Wysłana - 19 sierpień 2007 22:19 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
marcov
|
|

Po zmianie kol na rozsadniejszy rozmiar, docelowo aluski
|
 |
|
|
|
marcov
|
|
|
|
|
stasislaw
|
|
Piękne auto tylko alu felg brakuje. Ile dałeś za tą furę ? Pytam bo sam zastanawiam się nad kupnem tego modelu. |
 |
|
|
|
marcov
|
|
kosztowala mnie 11 z malym hakiem - mniej niz te roczniki stoja ale przez to ze miala kilka niedomagan ktore juz zrobilem.
Felgi beda dopiero na wiosne bo musze wymienic pierscienie i uszczelniacze (pewnie przy okazji cos jeszcze sie posypie) a pozniej doprowadzic ten przod do porzadku bo jest zle zpasowany i mnei drazni, wtedy pomysle nad fana felga |
 |
|
|
|
makaron89
|
|
jakby niebylo Honda civic coupe to Honda civic coupe, moje ulubione auto, i za Ci sie sog nalezy |
 |
|
|
|
XP
|
|
O kurde stary 11 , ja 3 tyg. temu za taka samą tylko czarną dałem 7,2 |
 |
|
|
|
stasislaw
|
|
ja też ostatnio oglądałem taką za 7 i nawet zrezygnowałem z przejażdżki, sprzęgło roz****ione a bita była z wszystkich stron, za dobry stan trzeba z 10 zapłacić |
 |
|
|
|
XP
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
Mylisz sie kolego. Trzeba siedzieć dzien w dzien po pare H na paru portalach sprzedajacych auta, i ogladać ogłoszenia tylko z 1 dnia.
Co była lepsza hanka do 8 kapci to dzwoniąc w ten sam dzień kwestia 4-5H opoznienia od wystawienia ogłoszenia już jej nie było
Zgadzam się - co prawda kupowałem tronke inny model ale czarny - schodza jak nic... A co do ceny 11 by bylo ok za czarna d16z6 ew d15b2 w igle a skoro ty masz maly remont silnika do zrobienia to okazja to nie byla ... Tak gadam ale sam troche przeplacilem ...
Sog oczywiscie ;)
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2007-09-10 00:03:49 |
 |
|
|
|
marcov
|
|
suma 11 tysiakow zawiera juz oplacenie samochodu i zarejestrowanie, kupowalem autko juz jakis czas temu, wtedy ceny byly wyzsze, w gliwicach mialem jako 3 coupete a teraz jest ich masa, ceny spadly, silnik trzyma kompresje wiec musza byc szczelone uszczelniacze no i styl jazdy tez napewno ma na to pwlyw |
 |
|