kolega miał 2.0 w gazie, narzekał tylko cos ze amortyzatory byly drogie
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
Fajne autko. W 2 litrach ma 140KM i w miare się zbiera. Z tego co wiem to silniki maja bardzo wytrzymałe(mazdowskie o ile dobrze pamietam) a i zawiecha nie jest zła. Jak kupowałem ostsatnio samochod to też miałem chrapke na takiego ale najblizszy był 600km ode mnie i stwierdziłem ze zbyt duze koszty by były(byłem u szwabow). chociaż cena była atrakcyjna bo kosztował 1700 juro...
Powiem ci tak-Jest to za***ista fura.Moj ojciec ma takiego z 99 2 litry na full wypasie i auto jest nieziemskie.Kopa ma ladnego.Poza tym za tym autem wiekszosc osob sie oglada bo naprawde robi wrazenie.Czesci wcale sie sa drogie(chodzi mi o zamienniki)sa naprawde dobrej jakosci.Auto bezawaryjne.Przy szybkiej jezdzie jest dzikie.Troszke podsterowne ale dobrze trzyma sie drogi.Jedyny minus to to ze troche pali... Ale poza tym fura jest nieziemska.Baaardzo polecam